Fazilet Hanım Ve Kızları Yeni Sezon Fragmanı 14. Bölüm


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 00:28
0

Geçtiğimiz sezon ekrana gelen ve kısa sürede büyük beğeni toplayan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. 14. bölümde neler olacak? Fazilet Hanım Ve Kızları’nın merakla beklenen yeni sezon tanıtım fragmanında neler olacak?

Ece ve Hazım Bey evlenecek mi? Tüm gerçekleri öğrenen Hazan Sinan’ı affedecek mi? Hazan ve Yağız arasında yeni bir aşk mı doğacak?

Olağanüstü bir sezon finaliyle izleyenleri merakta bırakan dizinin yeni sezon bölümleri oldukça iddialı. Ece’nin Yasin’den hamile kalması ve Hazım Bey’in bunu öğrenince Ece ile evlenmek istemesi son bölümde tüm izleyenlerde şok etkisi yarattı. Fakat fragmandan anlaşılan yeni sezonda Hazım Bey ve Ece nikah masasına oturacak. Fazilet’in yalıya hanım olma hayalleri sonunda gerçek olacak.

Diğer taraftan Hazan’ın Sinan’la ilgili tüm gerçekleri öğrenmesi onun Yağız’la yakınlaşmasına mı sebep olacak? Dizinin izleyenleri Hazan-Sinan ve Hazan-Yağız olarak ikiye ayrılmış durumda. Bizim tahminimiz karakterleri birbirine daha yakın olan Hazan ve Yağız ilerleyen bölümlerde büyük aşk yaşayacak.

Fazilet Hanım Ve Kızları 14. bölüm fragmanı

 

Sizce Hazan- Yağız çifti mi yoksa Hazan- Sinan çifti mi daha çok yakışıyor? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fazilet Hanım ve Kızları Eylül ayında Star Tv’de…

Bahtiyar Ölmez Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu