Fazilet Hanım ve Kızları (2017-2018) 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte yayın tarihi


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 09:06
115

Haziran ayında sezon finali yapan Fazilet Hanım ve Kızları 2. sezon yayın tarihi ne zaman? Sezon ortasında başlayan ve kısa sürede hızlı bir yükseliş gösteren dizinin yeni sezon yayın tarihi herkes tarından merak konusu oldu.

Henüz 13 bölüm yayınlanan dizinin hayranları sezon finalinin bu kadar erken olmasına oldukça üzüldü. Etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla kısa sürede ,izleyenlerin gönlüne taht kurmayı başaran Fazilet Hanım ve Kızları ne zaman başlayacak? Yaptığımız araştırmalar haziran ayında sezon finali yapan dizinin eylül ayının başlayacağını gösteriyor.

Merak uyandıran bir sonla sezon finali yapan dizinin sevenleri yeni sezon için oldukça heyecanlı. Son bölümde vurulan Hazan ölecek mi? Ece’nin hamile olması nasıl sonuçlar doğuracak? Gerçekleri öğrenen Hazan, Sinan’a olan duygularını kalbine mi gömecek?

Ece’nin kendisini aldattığını sanan Yasin iyice gözünü karartır ve Egemenler’in yalısını basar. Elinde silahla Yağız’a meydan okur. Yalı ayağa kalkar. Herkes Yasin’i sakinleştirmeye çalışırken silah ateş alır ve Hazan vurulur. Bizce Hazan yaralanacak fakat ölmeyecek. Çünkü dizinin başrol oyuncularından biri.

Hazan ikinci sezonda Sinan’ın kendisine yaptıklarını öğrenecek. Aralarında başlayan aşk Hazan’ın gerçekleri öğrenmesiyle son bulacak. Fakat Yağız ve Hazan arasında yeni bir yakınlaşma yaşanacak. Fazilet Hanım ve Kızları sürprizlerle dolu yeni sezon bölümleri ile 16 Eylül Cumartesi akşamı Star Tv’de başlayacak.

Senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı, Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun oturduğu dizinin yayın tarihi belli oldu. Fazilet Hanım ve Kızları 2.sezonuyla 16 Eylül Cumartesi yayın hayatına başlıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları devam etmeli mi? Yeni sezonda rekabet edebilir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

115 YORUMLAR

  1. Fazilet hanım ve kızları çok güzel bir dizi olmuş özellikle yağız ve hazanin performansı çok iyi.♡YAĞ♥HAZ♡

Comments are closed.