Fazilet Hanım ve Kızları (2017-2018) 2. sezon ne zaman başlayacak? İşte yayın tarihi


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 09:06
115

Haziran ayında sezon finali yapan Fazilet Hanım ve Kızları 2. sezon yayın tarihi ne zaman? Sezon ortasında başlayan ve kısa sürede hızlı bir yükseliş gösteren dizinin yeni sezon yayın tarihi herkes tarından merak konusu oldu.

Henüz 13 bölüm yayınlanan dizinin hayranları sezon finalinin bu kadar erken olmasına oldukça üzüldü. Etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla kısa sürede ,izleyenlerin gönlüne taht kurmayı başaran Fazilet Hanım ve Kızları ne zaman başlayacak? Yaptığımız araştırmalar haziran ayında sezon finali yapan dizinin eylül ayının başlayacağını gösteriyor.

Merak uyandıran bir sonla sezon finali yapan dizinin sevenleri yeni sezon için oldukça heyecanlı. Son bölümde vurulan Hazan ölecek mi? Ece’nin hamile olması nasıl sonuçlar doğuracak? Gerçekleri öğrenen Hazan, Sinan’a olan duygularını kalbine mi gömecek?

Ece’nin kendisini aldattığını sanan Yasin iyice gözünü karartır ve Egemenler’in yalısını basar. Elinde silahla Yağız’a meydan okur. Yalı ayağa kalkar. Herkes Yasin’i sakinleştirmeye çalışırken silah ateş alır ve Hazan vurulur. Bizce Hazan yaralanacak fakat ölmeyecek. Çünkü dizinin başrol oyuncularından biri.

Hazan ikinci sezonda Sinan’ın kendisine yaptıklarını öğrenecek. Aralarında başlayan aşk Hazan’ın gerçekleri öğrenmesiyle son bulacak. Fakat Yağız ve Hazan arasında yeni bir yakınlaşma yaşanacak. Fazilet Hanım ve Kızları sürprizlerle dolu yeni sezon bölümleri ile 16 Eylül Cumartesi akşamı Star Tv’de başlayacak.

Senaryosunu Sırma Yanık’ın yazdığı, Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu’nun oturduğu dizinin yayın tarihi belli oldu. Fazilet Hanım ve Kızları 2.sezonuyla 16 Eylül Cumartesi yayın hayatına başlıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları devam etmeli mi? Yeni sezonda rekabet edebilir mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

115 YORUMLAR

  1. Ben bu dizini Azərbaycandan izliyorum gerçekten çok güzel bir dizi olmuş inşallah böyle devam eder.Yağız♡Hazan&Ece♥Yasin olmalit

  2. MEN BU DİZİNİ AZERBAYCANDA İZLEYİREM,EN COX SEVDİYİM BİR DİZİ.SUPER BİR DİZİDİR.BUTUN AKTYOR KOLLEKTİVİNE TEÇEKKURKER.

  3. Fazilet hanim ve kizlari dizisine bayildim yok boyle bi dizi fazilet hanim ve kizlari oyuncularini cok seviyorum

  4. kesınlıkle sınan olmalı hayat ona herbırseyı oyretecek hazanı o hak edıyor sınan olmasa dızıyı seyr etmem

  5. Çok guzel bir dizi ben çok seviyorum kesinlikle Yağız Hazan olmalı???

  6. Yaa ben seni çok amma çok seviyorum hastanim dizinin de başlamasıni bekliyorum çabuk başlasa da seyr etsek seni seviyorum alppppp

  7. Yaa ben sinan ve hazan olsun istiyorum onlar bir birine çok yakşiyor yaa lütfen sinhaz olsun lütfen yeni sezon eminim ki harika olucak bu diziye bayiliyorum resmen hastası oldum ve alpi de çok seviyorum

  8. Admin, daha önce yorum yazın diye okudum ve yazdım, 2 kez. Yalnız ben yorumlarımı hala göremiyorum, neden?

  9. Hiç Sinan, Hazan deyip durmasınlar bu ilk okul çocuk dizisi değil! Sinan gibi şımarık, baba parası harcayan oğlanlar ilk okul kızlarının beğenisini toplar ancak… Lütfen biraz büyümüş, olgun insan gözüyle bakın! Siz tek başına ailesini geçindirmeye bakan Hazan’ a, baba parası harcayan şımarık ve korkak Sinan’ nasıl yakıştırırsınız ya?! Birde kalkmış çocukçası tehditler ediyosunuz yaaa, pesss! Çocuklar ister izlesin, ister izlemesin, cartoon network sizin için açık. Biz Büyükler Hazan ve Yağız’ ı, yerli Darcy ve Elizabeth’i, büyük bir zevkle izlemeye hazırız. Ee, boşuna Darcy ve Elizabeth gibi çiftler yüzyıllarca anılmıyor herhalde…

  10. Kesinlikle dizi devam etmeli. Ve Hazan Yağız ile birlikte olmalı. Yağız tıpkı Jane Austin’in mr. Darcy’si gibi, Hazan ise Elizabeth. Yağız Darcy gibi çok gururlu ve ilk başlarda onun gibi önyargılıydı Hazan’ a karşı. Hazan’da Elizabeth gibi çok gururlu… Sinan olsa olsa Wickham olur… Hazan ve Yağız çok güçlü karakterli ve prensipli. Sinan, Hazan’a göre karakters kalıyor, sönüyor Hazan’ın yanında. Halbuki Yağız, Hazan için yaratılmış, birbirini bütünlüyorlar. Çok iyiler.? Bu arada, bütün oyuncular çok iyi, dizi süper ve Fazilet hanım’ ın performansı, enerjisi ve manipülasyonlarına bravo????

Comments are closed.