Fakirler Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Yayın Tarihi


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 15:14
1

Fakirler Dizisi Ne zaman başlayacak? Merakla beklenen Fakirler dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Dizi hangi günler ekrana gelecek? İşte tüm ayrıntılar.

Uzun zamandır tanıtımı yapılan diziyle ilgili ayrıntılar yavaş yavaş netleşmeye başladı.  Kanal D’den yeni sezon için iddialı bir proje daha yolda. 2017-2018 sezonu için hazırladığı yeni projelerini tek tek duyuran Kanal D, son projesini de resmen duyurdu. D Prodüksiyon’un yapımcılığını üstleneceği yeni dizinin ismi Fakirler olarak açıklandı.

Diziyi daha önceden Familya ve Ulan İstanbul gibi dizilerin senaryolarını kaleme alan  Uğraş Güneş üstlenecek. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın birlikte oluşturduğu hikaye Uğraş Güneş tarafından senaryolaştırılarak izleyici karşısına çıkacak.

Kanal D yeni sezon dizilerinin çoğuna start verdi. Ver Elini Aşk, Sevda’nın Bahçesi ve Meryem ekran yolculuklarına başladı. Şimdi sırada Katilin Kızları ve Fakirler dizisi var. Fakir Dizisinin yayın tarihi en geç ekim ayının son haftası olarak düşünülüyor.

Masa başı çalışmaları devam eden dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu kısa bir süre içinde tamamen netleşecek.  Pek çok yeni projenin art arda ekrana geldiği şu dönemde dizilerin reyting savaşı oldukça zor. Fakirler dizisi senaryosu ve oyuncu kadrosuyla fark yaratmalı ki ekranda kalabilmeli.

Suç ve dram yüklü olması beklenen Fakirler dizisi sizce tutar mı? Dizide kimler rol almalı? Hangi oyuncuları görmek istersiniz? Yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Fakirler Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler Kim Kimdir?

Katilin Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

1 YORUM

  1. Çocuk oyuncu olarak oğlumun oynamasını isterdim oğlum başvuru yaptı ama önden biraz ücret isteyince olmadı çünkü şuan o ücreti verecek durumumuz yok malesef oğlum çok istemişti çok üzüldü ama yapacak bişey yoktu malesef

Comments are closed.