Evim Lokanta Sunucusu Şef Burak Zafer Sırmaçekici Kimdir?


Güncelleme: 6 Temmuz 2017 : 19:10
0

Kanal D ekranlarının yeni yemek programı Evim Lokanta hafta içi her gün ekranlara geliyor. Kanal D ekranlarında 10 Temmuz Pazartesi’den itibaren yepyeni konsept ile ekranlarda olacak. Peki programın sunucu ve şefi olan Burak Zafer Sırmaçekici kimdir?

Hafta içi her gün ekranlara gelecek yemek programı ‘Evim Lokanta’yı ‘Yemek Sihirbazı’ lakaplı Şef Burak Zafer sunacak. Ayrıca programda şefe annesi ve Nursel’in Mutfağı programında tanınan ‘Ayşe Teyze’de eşlik edecek ve şefin en büyük eleştirmenleri olacaklar.

Tabi normalde tanınan bir sima Burak. Ancak ekranlarda çok fazla olmadığı için tanımayanlar olabilir. Sizler için Yemek Sihirbazı Burak Zafer Sırmaçekici’yi araştırdık. İşte Detaylar.

1977 tarihinde doğan Burak Zafer Sırmaçekici, Sosyal Bilimler ve İşletme eğitimi aldıktan sonra sonra reklam yazarı ve prodüktör olarak çalıştı. Yemeğe tutkuyla bağlı olan Sırmaçekici, bu hevesini mesleğe dönüştürmek amacıyla MSA’da profesyonel aşçılık eğitimi aldı ve ardından New York’taki Annisa adlı Michelin yıldızlı restoranda çalıştı.

Türkiye’ye döndükten sonra Anjel’de şef ve işletmeci olarak çalışan Burak Zafer Sırmaçekici, halen çeşitli firmalar için özel şeflik yapmakta ve yeni reçeteler geliştirmekte. İstanbul’un çeşitli mekanlarına şef olarak çalışan Zafer Burak, şuan da Kanal D ekranlarında Evim Lokanta isimli yemek programını sunmaktadır.

Programı annesi Havva hanım ve Ayşe Teyze ile beraber sunacak olan Burak Zafer, bizlere hem leziz yemekler hem de hoş bir sohbet ortamı sunacak.