Esra Erol’un Yeni Sezon Projesi Nedir? Esra Erol İzdivaç Programı Sunmayacak mı?


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 11:08
4

İzdivaç programlarını başlatan isim olan Esra Erol yeni sezonda ekranlarda olmayacak mı?, Esra Erol izdivaç programı sunmayı bırakacak mı?, Esra Erol’un yeni projesi ne olacak?

Son dönemlerde evlendirme programları ile olumsuz haberlerin çıkması, evlendirme programlarının sunucularını da bir hayli üzdü. Konuyla ilgili Esra Erol da bazı açıklamalarda bulundu. Numan Kurtulmuş’un gelecek sezonda evlilik programları olmayacağını açıklamasının ardından Esra Erol da gelecek sezonda evlendirme programı sunmayacağını açıklamıştı.

Esra Erol, son çıkan KHK sonrasında da sözlerinin arkasında durdu. Ancak ünlü sunucunun asıl kızgınlığı evlilik programlarının artık kendi başlattığı şekilde olmamasıydı. Evlilik olmayan evlendirme programları sunmakla suçladığı rakiplerinden dolayı evlilik programlarının bu hale geldiğini ifade eden sunucu bu işten çok sıkıldığını da sözleri arasına ekledi.

Esra Erol, 10 yıldan beri evlendirme programı sunmaya devam ediyordu. 10 yılın içerisine 300’ü aşkın evlilik ve 70’i aşkın çocuk sığdıran Esra Erol, programın gerçekçiliğini böylece de kanıtlamış oldu. Ancak son zamanlarda loca adaylarının sosyal medya üzerinden reklam yapıp para kazanabilmek amaçlı programda ön plana çıkmaya çalışmaları Esra Erol’un da sonu oldu. Esra Erol gelecek sezonda evlilik programı sunmamayı düşünse de konu hakkında net bir açıklama yapmadı.

Esra Erol, gelecek sezonda sürpriz bir dizi ile de ekranlarda olabilir. Uzun zamandır çok fazla teklif aldığını ancak hepsini reddettiğini belirten ünlü sunucu artık bu tekliflere sıcak bakabileceğini ima etti.Esra Erol için sizler neler düşünüyorsunuz? Atv ekranlarında izdivaç programlarına devam etmeli mi farklı sektörleri değerlendirmeli mi?

4 YORUMLAR

  1. Devam etsinnn lütfen çünkü hayatı yaşamı sunuyorlar saçma sapan dizilerden kat kat iyi gerçekler sunuluyor göz önüne..DEVAMM ESRA HANIMM..istemiyen bakmasınnn kanal çokkk…

  2. Lütfen devsm edilsin saçma sapan yada çok sesli kavgalılardan dizilerden çok çok iyi hayat konu ediliyor sadece evlilik değil yaşam oynanıyor arzu etmeyen bakmasın..iyi günler..

Comments are closed.