Esra Erol’da Şok Olay: Abime Aşık Oldum!


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 10:57
0

Esre Erol’un programı Esra Erol’da izleyenleri şok eden bir olay yaşandı. Programa telefon ile bağlanan kadın birgerçeği haykırdı. Bir mahallete taşındığını ve o mahallede birisine aşık olduğunu söyledi. Aşık olduğu kişinin ise abisi çıktığını söyledi. İşte programda yaşananlar…

Küçükkne evlatlık verildiğini ve evlatlık verildiği ailenin oturduğu mahallede yaşamına devam ettiğini söyleyen kadın “Yıllar sonra öz annemin bulunduğu mahalleye taşındık. Birine aşık oldum. O da ağabeyimmiş”  dedi.

RTÜK’ten gelene cezalar ve yapılan uyarılar neticesinde evlilik programlarının kalkmasından sonra format değiştiren Esra Erol’da programında farklı simalar konuk oluyor. Farklı insanların değişik yaşam hikayelerini ekrana getiren Esra Erol’da programında geçtiğimiz gün şok eden bir olay yaşandı. Nikah gününe bir hafta kala evlatlık verildiğini ve aşık olduğu kişinin ağabeyi olduğunu öğrenen Ayşe hanım, anlattıklarıyla hem ekran başındaki izleyicileri hem de stüdyodakileri şaşkına uğrattı.

Programa telefonla katılan Ayşe Hanım “Annem doğum yaktıktan sonra durumları iyi olmadığı için beni başkasına evlatlık veriyor. 5 yaşındayken evlatlık verildiğim aile, öz annemin bulunduğu mahalleye taşınıyor. Okuldayken birinden hoşlandım. Ardından konuşmaya başladık. Anneme söyledim, tanışmak istedi. Gördükten sonra ‘kesinlikle olmaz’ dedi. O günden sonra bana karşı çok değişti. Odaya falan kitlemeye başladı.” dedi.

“Beni başkasına vermeye çalıştıklarında evden kaçtım ve aşık olduğum abime gittim” dedi. Daha sonra “anneannem beni görmek istemiş, elimi öpsün demiş. ben de gittim. beni gördüğünde bayıldı” dedi. “Ayıldıktan sonrada her şeyi bana anlattı, Aşık olduğum ve kaçtığım kişi meğerse ağabeyimmiş.” ifadelerini kullandı. Kaynak: medyafaresi