Esra Erol’da Hasan Can’ın Gerçek Babası Kim? Aileden Hangi İsim Çıktı?


Güncelleme: 22 Şubat 2018 : 09:16
1

Atv’in gündüz kuşağından en çok izlenen programı olan Esra Erol’da tüyleri ürperten bir olay yaşandı. Programa 20 Şubat Salı günü katılan Hasan Can yaklaşık 15 gün önce evlatlık olduğunu öğrenmiş ve gerçek ailesini bulmak için Esra Erol’da programına katılmıştır. Ancak programa katılan Hasan Can’ın biyolojik annesinin söyledikleri herkesi şok etmiştir. Hasan Can’ın Gerçek Babası Kim? Aileden Hangi İsim Çıktı?

Hasan Can’ın hayat hikayesi ksıaca şöyle; Annesi yaklaşık 13 yaşlarında başından kötü bir olay geçtiği söyler ve Hasan Can’ı dedesine emanet eder. Ancak dedesi Hasan Can’ı çöpe atmıştır. Hasan Can’ı çöpte bulanlar ona 26 sene bakar. Ve Şubat ayının başlarında Hasan Can evlatlık olduğunu öğrenir. Hasan Can’ın öz annesi Kezban Hanım canlı telefon bağlantısına katılır. Onu özlediğini, oğlunu bıraktığı için pişman olduğunu söylemek yerine “ben onlara çöpe atın” demedim der. Hasan Can’ı üzen aslında bu sözlerdir. Annesi Keziban 16 yaşında Hasan Can’ı doğurmuştur.

Hasan Can, annesinden özlem cümleleri duymak istemiştir. 26 yıldır göremediği annesinden “oğlum çok pişmanım, seni uzun zamandır aradım ama bulamadım” gibi sözler duymak isterken annesi sanki pişman değilmiş gibi davrandı. Ancak arka planda neler yaşandığını kimse bilmiyordu ve gerçek çokta geç olmadan ortaya çıktı. Hasan Can’ın öz babası aynı zamanda öz dayısı olan Mevlüt Eke çıktı. Daha önce programa katılan Dayısı Mevlüt Eke ise Hasan Can’la görüşmüştü.

[kirmizitext]Esra Erol’da Hasan Can’ın Babası Mevlüt Eke Kimdir? Hapse Girecek mi? <<<tıkla[/kirmizitext]

Hasan Can duydukları karşısında şok olmuştu. Ancak metanetini koruyan Hasan Can, olgun bir şekilde yaşananların üstesinden geleceğini söyledi. Aynı zamanda emniyet güçlerine seslenen Hasan Can, polislere bu kişinin hapse atılmalarını istedi. Esra Erol da canlı yayında savcılığa suç duyurunda bulundu. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gelişmeler olacak. Yaşananları sitemizden takip edebilirsiniz.

[kirmizitext]Esra Erol’da Hasan Can’ın Babası Mevlüt Eke Hapse Girdi mi? <<<tıkla[/kirmizitext]

Comments are closed.