Esra Erol’da 27 Haziran Salı Neden Yok?


Güncelleme: 19 Haziran 2017 : 23:51
0

Esra Erol’da 27 Haziran 2017 neden yok? Esra Erol’un programı kaldırıldı mı? Esra Erol 27 Haziranda neden yayınlanmıyor?

Atv ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağı programlar içerisinde en fazla reytinge sahip olan Esra Erol’un programı 27 Haziran Salı günü ekranlarda olmayacak. Sezon finalini henüz yapmayan programın neden yayınlanmadığı merak konusu olsa da kısa süre içerisinde programın neden yayınlanmadığı belli oldu.

Ramazan ayı içerisinde dur durak bilmeden programına devam eden Esra Erol, Ramazan bayramını ailesi ile beraber geçirmek istediği için program yapmama kararı aldı. Atv ekranlarında bayram boyunca Esra Erol’un programı yayınlanmayacak.

300’ü aşkın çiftin birbirlerine kavuşmasını sağlayan ve 70’ten fazla çocuğun doğmasını sağlayan program, Ramazan bayramından sonra da hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Gelecek sezon için muallakta olan bazı durumlar olsa da program bu sezonu başarıyla sürdürecek.

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol, sosyal medya hesabında programın reytinglerini paylaştı. Daha önce böyle bir paylaşım yapmayan ünlü sunucu rakiplerine göz dağı verirken sevenlerine de teşekkür etti. Daha önce mütevaziliği nedeniyle paylaşım yapmadığını söyleyen ünlü sunucu, artık mütevaziliği bıraktığını söylemeyi de ihmal etmedi.

Esra Erol’da programı Ramazan bayramından sonra sezon finaline kadar Atv ekranlarında saat 16.20’de sizlerle buluşmaya devam ediyor!