Eşkiya Ceylan(Sanem Çelik) Diziden Neden Ayrıldı? Yeni Dizisi Ne?


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 16:01
1

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikisinde yaprak dökümü yaşanmaya başladı. Dizinin önemli karakterleri bir bir ayrılmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde senaryo gereği ölerek diziye veda eden Ceylan dizinin takipçilerini üzdü. Dizide kilit bir karaktere hayat veren Ceylan(Sanem Çelik) diziden neden ayrıldı? Yeni dizisi Ne?

Diziye dahil olduğu andan itibaren hareket ve renk katan Ceylan karakteri diğer mafya kadınlarının aksine muzip ve kendine has tavırlarıyla izleyenlere kendini sevdirmeyi başardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna  dizinin 2. Sezonunda intikam için dönen Ceylan başlarda Meryem ile çatışsa da son zamanlarda ikisi de birbirini en iyi anlayan iki insan oldular. Fakat dizinin 102. Bölümünde beklenmeyen bir şekilde diziden ölerek ayrılan Ceylan karakteri izleyenleri çok şaşırttı.

İlgiyle takip edilen dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Ceylan için açılmış bir çok fan sayfası bulunuyor. Dizinin gidişatında kilit bir rol oynayan bir oyuncunun ani bir şekilde diziden ayrılması seyirciyi meraklandırdı. Eşkiya Ceylan diziden neden ayrıldı? Yeni dizi projesi ne? Soruları izleyenler tarafından araştırıldı.

2 sezondur sürdürdüğü Eşkiya serüvenini 102. Bölümde sonlandıran Sanem Çelik, dizinin 4. Sezonunda olmak istemediği için ayrılma kararı aldı. Güçlü prodüksiyonu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla ekranların fenomen Dizisi haline gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar OLmaz Sanem Çelik’in kariyerinde önlemli bir adım oldu.

Bir mafya dizisinde rolünün hakkını sonuna kadar veren Sanem Çelik önümüzdeki sezon Yen’i bir projede rol almayacak.

Comments are closed.