5 Aralık Eser Yenenler Show’un Konukları Kim?


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 18:59
0

Ünlü komedyen Eser Yenenler‘in tv8 ekranların başlayan şov programının son bölümüne kimler konuk oluyor?

Eser Yenenler Show konukları kim? Eser Yenenler Show kimler konuk oluyor? Eser Yenenler Show 5 aralık konukları kim? 5 Aralık Eser Yenenler Show konukları kim? Eser Yenenler kimdir?

Tv8 ekranlarında Çarşamba geceleri ekrana gelen Eser Yenenler Show‘un 5 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünün konukları kimler olacak?

5 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak Eser Yenenler Show’un konukları sosyal medya fenomenleri Kafalar üyeleri Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin, Nilgün Bodur ve Haluk Levent olacak.

Atakan Özyurt, Bilal Hancı, Fatih Yasin çok yakında vizyona girecek filmleri ‘Kafalar Karışık’ı anlatacak.

Eser Yenenler Show her Çarşamba saat 23.15’te tv8 ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor.

ESER YENENLER KİMDİR?

Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiştir.

KARİYERİ

Sırasıyla Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu’nda, Bursa Devlet Tiyatrosu’nda, İstanbul Akademi Hayat’ta ve son olarak 2006 yılında Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak’ta yer aldı.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı eğlence programında sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yaptı.

2003 yılında ilk televizyon tecrübesi olan Aliye dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Bir dönem Star TV’de Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. BKM Mutfak’tan arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3+1 programını yaptı.