ERKENCİ KUŞ’TA CAN VE SANEM EVLENİYOR!


Güncelleme: 31 Mart 2019 : 02:58
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisi bu akşamki bölümüyle de izleyenlerin gönlünde taht kurmayı başardı. İşte detaylar…

SÜRPRİZLER KONUŞTU!

Can ve Sanem aileler arasındaki kargaşadan sıkıldı. Bu durumdan kurtulmak için de zaman kaybetmeden evlenmeye karar verdi. Can’ın doğum günü yaklaşmaktaydı. Sanem, sevdiği adam için sürpriz bir hediye hazırlayarak doğumgünü organizasyonuna başladı. Fakat, Can’ın annesi Hüma’da boş durmayıp, kendi planını devreye soktu. Mevkıbe ile konuşarak aralarını düzeltmeye çalıştı. Ayrıca, o da Can için sürpriz bir parti organize etti.

SANEM’E ŞOK TEKLİF!

Kendisi için organize edilen doğumgünü partisinde Can, herkesi şaşırtacak sürprizi kendisi yaptı. Sanem’e tüm konukların içerisinde, yüzük çıkararak teklifinde bulundu. Sanem’in de “evet” cevabını vermesiyle, bazılarının morali bozulsa da, çoğunluk mutluluklarına ortak olarak onları alkışladı. Çok geçmeden haftaya yayınlanacak 37.bölüm tanıtımı da geldi. İşte detaylar.

TANITIMDAN BİLGİLER

37.bölümün ön izlemesinde, Can ve Sanem’in nasıl evlenecekleri hakkında konuşması dikkat çekiyor. Nikâh yapmak isteseler de, ailelerin tepkileri yüzünden düğün yapabileceklerinden bahsediyorlar. Hüma’nın “Sosyeteye rezil olacağım”, Mevkibe’nin de “Mahalleye rezil olacağım” düşünceleri yüzünden ne yapacaklarına karar veremiyorlar. Düğün yapmak isteseler de, iki ailenin yeniden kavgaya tutuşma ihtimallerinden korkuyorlar.

Bakalım Can ve Sanem sorunsuz bir şekilde evlenebilecek mi? Düğün mü yapacaklar? Yoksa herkesten gizli bir nikâhla sürpriz mi yapacaklar? Yeni bölümlerde göreceğiz.

37.bölüm ön izlemesi için tıklayınız.