ERKENCİ KUŞ’TA CAN GERİ DÖNÜYOR!


Güncelleme: 7 Mayıs 2019 : 04:20
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinin 41.bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Can’ın geri dönmesi dikkatleri çekti. İşte detaylar…

CAN SANEM’İN KİTABINI OKUYOR!

Geçen hafta yayınlanan bölüm ağır dram sahneleri yüzünden oldukça tepki çekmişti. Seyirciler sosyal medyada, diziyi izlerken sürekli ağladıklarını belirten yorumlar yapıyordu. Ancak, yeni bölüm tanıtımında dizinin eski haline döneceğine dair sinyaller veriliyor. Fragman oldukça renkli sahnelerle başlıyor. Arabadan inen gizemli bir karakterde dikkatlerden kaçmıyor. Sonraki sahnede, Can teknesinde Sanem’in kitabını okurken ekrana yansıyor. Kitaptan bazı sözcüklerde Sanem’in sesinden veriliyor. Hüma ise Can’ın babası Aziz’e Sanem için, “Bir daha o kıza kendini kaptırırsa mahvolur” diyor. Aziz’de “Asıl Sanem’den ayrılırsa Can’dan geriye hiçbir şey kalmayacak” şeklinde karşılık veriyor. Fragmanın sonunda da Can arkadaşlarına denizdeki hayatı bırakarak geri dönüyor. Sanem’in ne yapacağı da bilinmiyor.

NELER OLACAK?

Can teknedeki hayatı bırakıp dönse de, bir süre daha Sanem’le aralarındaki soğuk savaşın devam edeceği tahmin ediliyor. Hemen barışmayacakları hissedilebiliyor. Ayrıca, Hüma’nın da onları bir araya getirmemek adına boş durmayacağı fragmandaki sözlerinden anlaşılıyor. Aziz’in de tam tersi bir yol izleyeceği görülüyor. Fakat tüm bu olanların yanında diğer karakterlerin renkli sahneleri artış sağlarsa, izleyicinin de gülmek adına biraz tatmin olacağı düşünülüyor.

41.bölüm fragmanı için tıklayınız.