Erkenci Kuş Gün Değiştiriyor!


Güncelleme: 11 Mayıs 2019 : 21:51
0
Erkenci Kuş

Star TV ekranlarının başarılı dizisi Erkenci Kuş gün değiştirmeye hazırlanıyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği, Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrollerini üstlendiği dizi yaz sezonu itibariyle gün değişikliğine gidecek. Peki dizi hangi gün yayınlanacak? İşte detaylar..

Erkenci Kuş Yeni Bölümde Neler Yaşandı? İşte 41.Bölüm Özeti!

Can için gitmek mi daha zor, yoksa kalmak mı?
Can, teknem bozuldu bahanesiyle geri döner. Sanem’e senin için döndüm diyemez. Sanem teknesi yüzünden dönmesine bozulur fakat neden benim için dönmedin de diyemez. Çiftimiz, gururundan birbirine derdini anlatamaz ama kader ağlarını örmüştür bir kere. Fikr-i Harika ekibi de kaderin işini hızlandırmaya devam eder.

Sanem, bir dernek tarafından yılın yazarı seçildiğinde, Yiğit bunu Sanem’le başbaşa kalmak için bir fırsata dönüştürmek ister. Aziz, ekibin de yardımıyla Yiğit’i devreden çıkarıp, Can ve Sanem’in bir arada olacağı, Can’ın onun fotoğraf çekimini yapacağı bir ortam yaratır. Sanem ve Can bir arada olsun yeter, dünya duracak zaten!

Bu arada Can, Yiğit’in kitabı yaktığından emindir ve onun foyasını ortaya çıkarmak ustaca bir plan yapar.

Erkenci Kuş Gün Değiştiriyor! Yeni Günü Belli Oldu!

Gold Fim imzasıyla geçtiğimiz yaz yayın hayatına başlayan dizi; salı akşamları ekranlara gelmeye başlamış, ardından cumartesi gününe alınmıştı. Yaz boyu devam etmesi kararlaştırılan dizi, eski yayın günü olan ”salı” akşamları yayınlanmaya devam edecek. 11 Haziran’dan itibaren Salı akşamları devam edecek.