ERKENCİ KUŞ’DA ZAMAN ATLAMASI YAŞANIYOR!


Güncelleme: 29 Nisan 2019 : 02:22
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı cumartesi akşamları izlenme rekorları kıran Erkenci Kuş dizisinin 40.bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtımda zaman atlaması yapıldığı dikkatleri çekti. İşte detaylar…

SANEM KİTAP YAZIYOR!

Haftaya yayınlanacak olan 40.bölümde, Sanem ve Can’ın ayrıldığı tahmin ediliyor. Aradan birkaç sene geçtiği ve Sanem’in hayatında yaşadığı şeyleri kitap haline getirdiği gözleniyor. Kitaptan hayranlarına okuma yaparken, Can’ın münzevi bir şekilde hayatına teknesinde devam ettiği ekrana yansıyor. Okuyuculardan birisi Sanem’e kitapta yazılanların kendi hayatı olup olmadığını sorduğunda ise, Sanem “Gerçek yaşam masallardaki gibi olmuyor ne yazık ki” şeklinde cevap veriyor.

SEYİRCİ İSYANDA!

Yeni bölüm tanıtımını izledikten sonra sosyal medyada seyircilerin oldukça isyanda olduğu anlaşılıyor. Sanem ve Can’ın sürekli barışıp ayrılmasından sıkıldıklarını dile getiriyorlar. Ayrıca, her seferinde başka kişilerin tuzaklarına düşüp, kavga etmelerine de anlam veremediklerini belirtiyorlar. Senaryonun nasıl bir hal alacağı oldukça merak ediliyor. Ancak, böyle giderse dizinin seyirci kaybedebileceği anlaşılıyor. Son bölümde neler olduğunu bir hatırlayalım.

39.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Geçen cumartesi yayınlanan 39.bölümde Sanem ve Can arasındaki ipler gerilme noktasına geldi. Can’ın Yiğit’e şiddet uygulamasıyla, Yiğit hastaneye kaldırıldı. Sanem’de bunun üzerine “İleride bana neler yaparsın” demeden duramadı. Can şok oldu. Üstelik, Sanem’in Can’ın defterini yaktığına inanması da, gerginlikteki son nokta oldu.

40.bölüm fragmanı için linke tıklayabilirsiniz.