Erkenci Kuş Polen Kim? Gerçek Adı Ne? Polen’in Giydiği Kıyafetler ve Markaları


Güncelleme: 7 Kasım 2018 : 21:24
0

Salı günleri Star TV ekranlarında yer alacak olan romantik komedi tarzındaki Erkenci Kuş dizisi ilk bölümü geride bıraktı. Yapımcısı Faruk Turgut senaryosu ise Meriç Acemi nin kaleminden çıkmış olması diziyi bir adım daha öne geçiriyor. Demet Özdemir Sanem karakteriyle, Can Yaman Can karakteri ile, Öznur serçeler Leyla, Birand Tunca Emre ,Sevcan Yaşar Aydın, Özlem tokaslan mevhibe, Berat Yenilmez Nihat karakteri ile izleyici karşına çıkmıştır.

Oyuncu kadrosunu yetenekli oyunculardan bir bir seçen yapımcılar Erkenci Kuş diziye yeni oyuncuları da dahil etmeyi ihmal etmedi. Diziye Can’ın sevgilisi olarak girecek olan Polen karakteri kim Erkenci Kuş dizisinde Polen Kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı Instagram hesabı nedir gibi soruların cevabı sitemizde hazır bulunmaktadır.

Erkenci Kuş polen gerçek adı Kimya Gökçe Aytaç tır 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen güzel oyuncu 1 74 boyunda olup güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi  başardı.Birçok dizide rol alan oyuncu ilk olarak rol aldığı Medcezir dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atmış oldu.

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizisi Nerede Çekiliyor?[/kirmizitext]

Dizide giydiği kıyafetlerinde merak edildiği polen karakterinin özellikle ilk resimde giydiği elbise ise gençlerin dikkatinden kaçmadı. RaisaVanessa Trandyol da satışa sunulan elbise 1.bölümde göz kamaştırmayı başardı. Erkenci Kuş Polen instagram hesabı ise : kimyagokce şeklindedir.

Erkenci Kuş Polen oynadığı diziler ise sırasıyla Zeyrek ile Çeyrek de Ayşe karakterine, Kertenkele dizisinde Kertenkelenin gece kulübünde tanıştığı Tuğçe’nin en yakın arkadaşı olan Bahar karakterine, Rüzgarın Kalbi dizisinde Cansu’ya, İki Yalancı dizisinde Alpin eski sevgilisi olan Pelin karakterine, Ufak Tefek Cinayetlerde Sude karakterine, hayat veren oyuncu en son Servet dizisi ile Kudretin genç ve güzel sevgilisi ancak Belkıs’a casusluk yapan Selin karakteri ile seyirci karşısına çıkmıştı. Şimdi ise Erkenci Kuş dizisinde Polen karakteri ile izleyici karşısına çıkacak olan oyuncuya başarılar diliyor yeni projelerde görmek istiyoruz. Polen karakteri Erkenci Kuş’tan sonra Diriliş Ertuğrul dizisinde Evdokya karakterini canlandırmaktadır. Evdokya kimdir, sitemizden okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizi Kıyafetleri Markaları Fiyatları Ne Nereden Alındı <<<tıkla[/kirmizitext]

[kirmizitext]Erkenci Kuş 11 Eylül Beni Yanlız Bırak Şarkısı ve Sözleri[/kirmizitext]