Erkenci Kuş Dizisinin Yayın Günü Mü Değişiyor? Yapımcıdan Açıklama Geldi


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 16:59
0

Cumartesi akşamları Star tv ekranlarında izleyici ile buluşan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un yayın gününün değişeceği iddia edildi.

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir’in rol aldığı sevilen dizi Erkenci Kuş yeni bölümü ile 22 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak.

25. bölümü yayınlanacak olan dizinin Cumartesi günü olan yayın gününün Salı’ya çekileceği bir süredir kulislerde konuşuluyordu.

UFAK TEFEK CİNAYETLER’İN FİNALİ ETKİLEDİ

Salı günleri yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda düşük reytingleri nedeniyle final yapmak zorunda kalan Ufak Tefek Cinayetler’in yayın saatine Erkenci Kuş mu geliyor?

Yayın hayatına başladığı yaz döneminde ilk olarak Salı günleri yayınlanan ancak daha sonra Ufak Tefek Cinayetler’in başlamasıyla Cumartesi gününe alınan Erkenci Kuş’un tekrar eski yayın gününe döneceği iddia edilmişti.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ

Erkenci Kuş’un Cumartesi gününden Salı gününe geçeceği iddiaları üzerine yetkili ağızdan ilk açıklama geldi. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut sosyal medya hesabından yayınladığı bir açıklama ile bu iddiayı yalanladı.

Erkenci Kuş dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, Twitter’dan yaptığı açıklamada, ‘ Erkenci Kuş adlı dizimizin yayın günü Cumartesi akşamlarıdır ve öyle de kalacaktır’ dedi.,

İlk ağızdan yapılan bu açıklama ile Erkenci Kuş dizisinin yayın gününün değişeceği söylentilerine bir son verilmiş oldu.

Erkenci Kuş dizisi 25. bölümü ile 22 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Star tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak!

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN YÖNETMENİ KİM?

Gold film prodüksiyonu olarak hayata geçen Erkenci Kuş dizisinin yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Senaryo yazarlığını Aslı Zengin ile Banu Zengin Tak’ın ortaklaşa üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturmakta.

ERKENCİ KUŞ OYUNCU KADROSU

Erkenci Kuş dizisinin başrollerinde Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez , Anıl Çelik, Özgür Özberk , Dilek Serbest, Aliye Uzunatağan gibi isimler yer alıyor.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİNİN KONUSU

Erkenci Kuş, Sanem (Demet Özdemir) ve Can (Can Yaman)’ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkı ekrana getiriyor. Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can’a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur…