ERKENCİ KUŞ DİZİSİNE ÇUKUR’DAN TRANSFER VAR!


Güncelleme: 11 Şubat 2019 : 03:08
0

Cumartesi akşamları starda ekrana gelen, başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yer aldığı Erkenci Kuş dizisine sürpriz bir transfer gerçekleşti. İşte detaylar..

BESTE KANAR İLERLEYEN BÖLÜMLERDE ROL ALACAK!

Çukur dizisinden her hafta beklenmedik ayrılıklar devam ediyor. Ancak, oradan çıkan her oyuncuda, yayında olan başka bir dizide kendine rol buluyor. Kısa bir süre öncesine kadar, Çukur dizisinde izleyici karşısına çıkan Beste Kanar’ın ilerleyen haftalarda, Erkenci Kuş’un yeni bölümlerinde gözükmesi bekleniyor. Yapımın başrol oyuncusu Demet Özdemir’in, oyuncuyu etiketleyerek hikayesinde paylaşımda bulunması dikkatlerden kaçmadı. Ancak, Beste Kanar’ın hangi rolde oynayacağı henüz netleşmiş gözükmüyor. Dizinin yayınlanan bölümlerinde anlaşılacağı tahmin ediliyor. Şimdi Beste Kanar kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Açıklayalım.

BESTE KANAR KİMDİR?

EĞİTİMİ

Genç oyuncunun 25 Eylül 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldiği bilinmektedir. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamlamıştır. Mezun olduktan kısa bir süre sonra ise, mesleğini icra etmeyip, Akademi 35 buçuk da Kamera Önü Oyunculuğu üzerine eğitim almıştır. Oyunculuğa başlamadan önce, Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmaya katılmıştır. Ancak, şansı yaver gitmeyip, 4.soruda elenmiştir.

OYNADIĞI DİZİLER

Beste Kanar’ın televizyon dizileriyle tanışması ilk olarak, 2016 yılında Hanım Köylü dizisiyle olmuştur. Sonrasında, gene 2016 yılı içerisinde, Star’da yayınlanan Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde rol almıştır. Eski dizi Hayat Bilgisi’nden esinlenen bu yapımda, Birce Akalay, Anıl Tetik, Sevda Erginci, Simay Barlas gibi oyuncularla çalışmıştır. Hayat Bazen Tatlıdır’dan sonra tanınmaya başlamıştır. Arkasından, Kanal d’de yayınlanan ve başrollerini Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç gibi oyuncuların paylaştığı Meryem dizisinde kendini gösterme şansı elde etmiştir.                Ayrıca, “Çetin Ceviz” adlı sinema filminde de oynadığı bilinmektedir. Son olarak, Show ‘da yayınlanan ve izlenme rekorları kıran, Çukur dizisiyle izleyicinin karşısındaki yerini bulmuştur. Bu dizide, Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Perihan Savaş, Ercan Kesal gibi usta isimlerle çalışma şansı elde etmiştir.

Oyuncunun Erkenci Kuş’da nasıl bir rolle izleyici karşısına çıkacağı netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.