ERKENCİ KUŞ DİZİSİNDEN GÜZEL HABER


Güncelleme: 15 Ocak 2019 : 23:15
0

Önümüzdeki haftadan itibaren tatile giren diziler, yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek. Star’da yayınlanan, izleyici kitlesi oldukça yüksek olan, “Erkenci Kuş” dizisinin henüz fragmanı yayınlanmadı. Ancak diziden seyircilerini sevindirecek haber geldi. İşte detaylar.

ÇEKİMLER BAŞLADI

Erkenci Kuş dizisinin çekimleri dün itibariyle başladı. Yapımın oyuncuları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla, sevindirici haberi de duyurmuş oldu. Başrol oyuncusu Demet Özdemir, kendi fotoğrafını paylaşarak altına “Karavan ikinci evim olmaya devam etmekte set Erkenci Kuş” yazması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca bugün de, instagramın hikâye bölümüne sette olduklarına dair pek çok video ve fotoğraf paylaştı. Dizinin diğer başrol oyuncusu olan Can Yaman’da, instagram hesabındaki hikaye bölümünde, karavandan bir video ve Demet Özdemir’le çekilen fotoğrafını yayınladı.

NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin ne zaman başlayacağına dair henüz net bir tarih verilmedi. Ancak Ocak’ın üçüncü haftası gibi yeni bölümün yayında olması bekleniyor. Fragmanın da en yakın zamanda çıkacağı tahmin ediliyor. Şimdi en son yayınlanan bölümde neler olmuştu? Bir hatırlayalım

26.BÖLÜMDE YAŞANAN OLAYLAR

SANEM FABBRİ’YE KOKUSUNU VERDİ

Fabbri Can’ı şikayet etmiş ve Can da bunun üzerine göz altına alınmıştı. Sanem ise bu durumdan dolayı kendini suçlamış ve onu kurtarmak için Fabbri’ye kokusunu kendisi vermişti. İstediğini alan Fabbri, şikâyetini geri çekmiş ve hisselerini de, Aylin’e devretmişti.

DUYGUSAL KAVUŞMA

Can’ın beklenmedik bir anda, ajansa dönmesiyle tüm çalışanlar özellikle de Sanem çok şaşırmış, ama bir o kadar da sevinmişti. Herkesin içinde Can’ın boynuna sarılmış ve diğer insanlar da onları alkışlamıştı.

GİZEMLİ KADIN KİM?

Olaylar yaşanırken mahalleyi gizemli bir kadının ziyaret ettiği konuşulmuştu. Bu kadın mahallede ortalığı birbirine katmıştı. Sanem’de nasibini almış ve kadınla tartışma yaşamıştı. Ancak beklemediği bir anda aynı kadınla Can’ın evinde parti düzenlenirken tekrar karşılaşmıştı. Kadın, Sanem’i evin çalışanı zannetmişti. Tekrar tartışacak gibilerken, Can kapıya gelmiş ve ona anne demesiyle Sanem şok olmuştu.

Can’ın annesi, yani karaktere hayat veren İpek Tenolcay, dizide nasıl rol alacak, nelere sebep olacak. Sanem’le ilişkilerine onay vermeyecek mi? Yeni bölümlerde göreceğiz.

27.bölüm fragmanı çıktığında, sizlerle paylaşacağız.