ERKENCİ KUŞ DİZİSİNDEN GÜZEL HABER!


Güncelleme: 24 Mart 2019 : 04:14
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş dizisinden seyircilerin sevineceği bir haber geliyor. İşte detaylar…

DİZİ ARA VERMEYECEK!

Geçen sezon yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş’un mayıs sonu sezon finali yapacağını daha önce bildirmiştik. Ancak, son gelen bilgiye göre, dizi sezon arasına girmeyecek. Yaz aylarında da seyircisiyle buluşmaya devam edecek. Yaz dizisi geleneğini de sürdürmüş olacak. Fakat dizide beklenmedik bir ayrılık meydana geldiği ortaya çıktı.

SENARİST ASLI ZENGİN ARTIK YOK!

Bu akşam 35.bölümü ekrana gelen dizinin senaristi Aslı Zengin’in ayrıldığı ortaya çıktı. Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, senaristin yaz için evlilik planı yaptığı ve kızına da zaman ayırmak istediği için, yapımcıyla konuşup yollarını ayırdığı öğrenildi. 44.bölüm itibariyle dizinin senaristi değişecek. Fakat yaz aylarında diziyi yazacak senarist henüz netleşmiş gözükmüyor. Şimdi, bu akşam yayınlanan bölümde neler olduğuna bir bakalım.

35.BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Can ve Sanem için kötü günler artık geride kaldı. Aşklarına kaldıkları yerden tam gaz devam daha da mutlu bir şekilde devam ettiler. Oldukça romantik anlar yaşandı. Can’ın Balkanlar’a gitmemesi ve Sanem’le barışmaları şirketteki herkesi mutlu etti. Ancak, bu duruma bir tek Hüma memnun olmadı.

Diğer taraftan ajans ve yayınevi birlikte bir sosyal sorumluluk projesine katıldı. Fakat, Can son anda Yiğit ve Polen’in devre dışı kalmasını sağladı. Bu arada Hüma’da boş durmadı. Polen etkili olamayınca, başka bir plan kurgulayarak ailelerinde katılacağı bir yemek organize etti.

36.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!