ERKENCİ KUŞ DİZİSİNDE ŞOK AYRILIK!


Güncelleme: 26 Mart 2019 : 19:30
0

Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı cumartesi akşamları Star’da yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. İşte detaylar…

ALİ YAĞCI ARTIK YOK!

Dizide Osman karakterine hayat veren Ali Yağcı artık dizide olmayacak. Oyuncu kendi isteğiyle ekibe veda etti. Sosyal medya hesabından haberi bizzat hayranlarına duyurdu. Şimdi Ali Yağcı kimdir? Daha önce nerelerde oynadı? Açıklayalım.

ALİ YAĞCI KİMDİR?

Genç oyuncu 1990 yılında Balıkesir’de dünyaya gözlerini açmıştır. Çocukluk döneminden aralıksız çalışıp hayatla mücadele ettiğini belirtmiştir. Çocukluk yıllarının büyük çoğunluğu da Ayvalık Cunda’da geçmiştir. Oyunculuktan önce, dondurma ustalığından, restaurant işletmeciliğine kadar pek çok ticari faaliyetin içerisinde bulunduğunu belirtmiştir. Cunda Adası’nda kendi kafesini açıp işletme şansı elde etmiştir. Aynı zamanda, İstanbul Nişantaşı’nda Topağacı’nda bulunan bir kafenin sahibi olup, bazen yemek pişirmek için mutfağa girmeyi sevdiğini açıklamıştır. Daha önce dijital ortamda, modellik yaptığına dair haberler yayılsa da, bunu inkâr etmiştir.

OYUNCULUK SERÜVENİ

Deniz Erdem ve Eric Moris’ten oyunculuk eğitimi almıştır. 2016 yılında, bir günlük yapım olan Adını Sen Koy dizisi ile oyunculuğa adım atmıştır. Bu dizide “Kerem” karakterine hayat vermiştir. Aynı sene içerisinde vizyona giren Umut Apartmanı adlı sinema filminde, “Ömer” rolünü canlandırmıştır. Haziran 2016’da Atv’de yayın hayatına başlayan Seviyor Sevmiyor dizisinde, “Kerem” karakteriyle yer almıştır. 2018 yazı itibariyle Star’da yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş’ta “Osman” rolüne hayat vermiştir.