Erkenci Kuş Dizisi Oyuncuları Kim? Konusu Ve Karakterleri


Güncelleme: 27 Nisan 2018 : 08:30
3

Yayında olan diziler için sezon finalleri yaklaşırken kanallar yaz sezonunda ekrana getirmek için yeni dizi hazırlıklarına başladı. Gold Film imzası taşıyan dizi Star Tv için özel olarak hazırlanıyor. Yaz aylarında başlaması planlanan Erkenci Kuş dizisi oyuncuları kim? Konusu ve karakterleri hakkında detaylı bilgiler…

Daha önce Rüya, Çilek Kokusu, Benim Hala Umudum Var, No: 309 ve Güzel Köylü gibi yaz sezonu dizilerini ekrana getiren Gold Film Star Tv’nin talimatıyla Erkenci Kuş dizisi için hazırlıklarına başladı. Masa başı çalışmaları ve oyuncu arayışları tüm hızıyla devam eden dizinin bahar aylarında çekimlerine başlaması bekleniyor.

Erkenci Kuş dizisi haziran ayının başlarında yayın hayatına merhaba diyecek. Fakat onun öncesinde kadrosunu ve senaryosunu tamamlaması gerekiyor. Dizinin başrol oyuncuları için yeni yüzler aranıyor. Daha önce ekranlarda görmeye alışık olmadığımız yeni karakterlere bol bol yer verilecek. Bunun için seçmeler başladı bile.

Gold Film daha önceki tecrübelerine bakıldığında bu konuda oldukça başarılı. Yine yaz akşamlarında keyifle izleyeceğimiz romantik bir aşk dizisi izleyenleri bekliyor. Senaryosunu ve yönetmenliğini kimin üstlendiği henüz açıklanmadı. Fakat ilerleyen  konuyla ilgili bilgiler geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz.

Erkenci Kuş dizisi oyuncu kadrosu kadar konusu ve hikayesi de çok merak ediliyor. Dizi yaz sezonu için düşünüldü fakat eğer yeterli ilgiyi görürse yeni sezonda da devam onayı almayı başaracaktır. Eğer son dakika değişikliği olmazsa Star Tv’nin yeni dizisi Erkenci Kuş ismiyle ekrana gelecek.

Erkenci Kuş dizisi oyuncu kadrosu, Erkenci Kuş dizisi konusu ve Erkenci Kuş ne zaman başlayacak sorularını yanıtını en kısa zamanda yazımız altında paylaşıcaz. Bizi takip etmeye devam edin.

Sizler Erkenci Kuş dizisinde hangi oyuncuları görmek istersiniz fikir ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Erkenci Kuş Sanem(Demet Özdemir) Kimdir?

Erkenci Kuş Can Yaman Kimdir?

Comments are closed.