Erkenci Kuş Can Kim? Gerçek Adı Ne Sevgilisi Var mı? Sosyal Medya Hesabı


Güncelleme: 30 Mayıs 2018 : 10:34
3

Haziran ayında yayın akışı içine girecek olan Erkenci Kuş son hazırlıklarını tamamladı. Can Yaman ve Demet Özdemir’in birlikte rol alacağı erkenci kuş romantik Bir Aşk Hikayesi olacak. Kerem Çakıroğlu daha önce Kavak Yelleri Kaçak Gelinler gibi dizinin yönetmenliğini yapmıştı şimdi ise Erkenci Kuşun yönetmenliğinde boy gösterecek.

Ayşe Kutlu’nun kaleme aldığı Erkenci Kuş oyuncuları merak edilen konular arasında. Önemli karakterlerden birisi erkenci kuş Can nereden tanıyoruz. Erkenci kuş Can sevgilisi var mı? Can hangi dizilerde oynadı? Instagram hesabı gibi merak ettiğiniz konular hakkında yazımızı sizler için oluşturduk.

Can divitin gerçek adı Can Yaman’dır. Can Yaman 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yeditepe Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamlamış fakat oyuncuğa da merak salmıştır. Oyunculuğa merakı onu dizi sektörüne adım atmaya itmiştir.Can Yaman birçok dizide rol almış 2015 yılında inadına Aşk dizisi ile büyük bir üne kavuşmuştur. En son başrol oyuncu olarak rol aldığı dizi ise  Dolunay’dir.

Can Yaman’ın şuan sevgilisi kim bilinmiyor.  Fakat eski sevgilileri  hakkında biraz detay verecek olursak; Can Yaman’ın uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Bestemsu Özdemir’di. Fakat 2017 yılında yapılan Martıların Efendisi filminin galasında Bestemsu Özdemir ayrıldıklarını açıkladı Can Yaman ile geçirdiği güzel günlerin bittiğini söyledi. Hatta Bestemdu Özdemir’e muhabirler sevgilisi canı sorduğunda onlara Cem Bey’i artık sormuyoruz üzerine konuşulacak bir şey yok İki tarafta ne yaşadığını iyi biliyor Benim alnım ak olmadı yürümedi Anlaşamadık diyerek Tamamen bittiğini ifade etti.

Can Yaman Bestemsu Özdemir den önce ise Açelya Topaloğlu ile birlikteydi. Bir süredir onunla beraber olan yakışıklı oyuncu Bestemsu Özdemir den önce de onunla ayrıldı. Şimdi ise kulislerde konuşulan kanal D ekranlarının sevilen sevilen dizisi Meryem de 2 sevgilisinin de bir araya gelmiş olmasıdır. Açelya Topaloğlu dizide Gözü kara her şeyi yapmaya muktedir Derin karakterine Hayat verirken Bestemsu Özdemir ise Avukat Beliz olarak ekranlara geldi. İkilinin aynı dizide yer alması zor anlar yaşattı. Profesyonel iki oyuncu çekimlerde yan yan yana gelmemeye çalıştı. 

Can Yaman Oynadığı Diziler 2018 Erkenci Kuş Can karakteri, Dolunay dizisinde 2017’de Ferit, Hangimiz Sevmedik ,2016 – 2017 Tarık Çam, İnadına Aşk 2015 – 2016 Yalın Aras

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.