Elimi Bırakma Dizisi Tarık Kim? Gerçek Adı Ne Sevgilisi İnstagram Hesabı


Güncelleme: 11 Haziran 2018 : 10:27
0

Trt 1 ekranlarının yeni gözdesi Miras dizisi yayın hayatına merhaba dedi. Heyecanlı bekleyişin sonunda oyuncuları tek tek açıklandı. Yetenekli oyuncuların yer aldığı Elimi Bırakma Dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Kalbimdeki Deniz’in Mustafa’sının yeni projesi belli oldu. Elimi Bırakma Tarık Kim diye merak edenler için hazırlamış olduğumuz yazımızın içeriğinde Elimi Bırakma Tarık gerçek adı sevgilisi yaşı boyu ve sosyal medya hesabıyla ilgili ayrıntılar yer almaktadır.

Miras Tarık Kim Gerçek Adı Ne

Elimi Bırakma Dizisi Tarık karakterinin gerçek adı Batuhan Ekşi’dir. Batuhan ekşi İstanbul’da 1990 yılında hayata merhaba dedi. Bir ablası bulunan oyuncumuz evin küçük çocuğudur. Annesi ve Babası ayrı olan Batuhan Ekşi annesi ile birlikte kalmaktadır. İstanbul’da yaşayan yetenekli oyuncu küçüklüğünden beri oyunculuğa merakı vardı. Üniversite eğitimini de bu dal üzerinde yaptı. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Hatta Vahide Perçin den ders almıştır.

[kirmizitext][/kirmizitext Elimi Bırakma Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?[kirmizitext][/kirmizitext]

Elimi Bırakma Tarık (Batuhan Ekşi) Oynadığı Diziler

Batuhan Ekşi’nin rol aldığı yapımlar: 2011 yılında açılışı Sihirli Annem de yaparak kendini büyük kitlelere sergileyen yakışıklı oyuncu , 2012’de İntikam, 2013’de Medcezir, 2015 Yaz’ın Öyküsü, 2015 Göç Zamanı, en son 2016 Kalbimdeki Deniz dizisinde rol almıştır. Şimdi ise 2018 de Miras Dizisinde Tarık karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.

Miras Tarık sosyal Medya Hesabı: eksibatuhan  Oyuncu hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz. Kalbimdeki Denizin Mustafa’sı oldu Elimi Bırakma Dizisi Tarık’ı. Kalbimdeki Deniz dizisi ile efendiliği çalışkanlığından adından çokça söz ettiren Mustafa çok sevilmişti. Peki ya Miras dizisindeki Tarık?