Elimi Bırakma Cenk’in Kırmızı Arabasının Markası ve Fiyatı Nedir?


Güncelleme: 6 Ağustos 2018 : 16:24
0

Trt1 ekranlarında kısa sürede büyük beğeni toplayan dizi Elimi Bırakma’da ince ayrıntılar izleyicilerin dikkatinden kaçmıyor. Dizide Cenk’in sürdüğü kırmızı spor araba meraklılarının dikkatini çekmeyi başardı. Cenk’in arabasının markası ne, fiyatı ne kadar gibi soruları soran izleyiciler için tüm bilgiler yazımızda.

Elimi Bırakma dizisi daha 4. Bölümü ekranlara gelmeye hazırlanırken oldukça beğeni topladı ve reytinglerde zirveyi yakalamayı başardı. Hatta Elimi Bırakma dizisi yeni sezonda devam etsin mi başlıklı yazımıza çok fazla mesaj geldi. Dizi severler dizinin yeni sezonda da devam etmesi için konumuza yorumlarını bıraktılar.

[kirmizitext]Elimi Bırakma Tekrarları Ne Zaman Yayınlanıyor? için tıklayınız[/kirmizitext]

Dizi konu ve oyuncuları açısından gerçek bir başarı olsa da dizide kullanılan bazı mekanlar ve araçlarda seyircinin dikkatinden kaçmıyor. Bu ayrıntılardan birisi de dizinin başrol karakteri Cenk’in kullandığı kırmızı spor araba. Araba görüntü itibari ile izleyenlerin ilgisi çekecek nitelikte. Peki aracın markası ne, fiyatı ülkemizde ne kadar, ne tür özelliklere sahip? İşte detaylar…

Cenk’in kullandığı kırmızı spor araba Camora’nun 2016 öncesi çıkan makyajsız modeli. Ülkemizde Camaro 5 olarak geçen araba özellikleri ve fiyatı ile de göz dolduruyor. Araç ülkemizde 2,0 ve 3,20 motoru ile piyasaya giriş yaptı. 6,2 motoru ise ABD’de tutan bir modeldir ve gerçek bir Camaro olarak geçmektedir ve 453 HP gücündedir. Dizideki Camaro 5, 2,0 motora sahip olup 275 HP gücündedir.

Dizide gördüğümüz kırmızı spor araba Camaro 5 modeli olup 2016 modeldir. Piyasa değeri ise ülkemizde 100 Bin  euro dan başlamaktadır. O da şuan ki kura göre yaklaşık 596,000 TL’dir. Tabi alacağınız araca istekleriniz doğrultusunda ek paket ve özellikler ekleyebilirsiniz.  Bu da fiyatı arttıracaktır.Bu araçla eş değer ne tür araçlar var dediğimiz de ise karşımıza BMW X4 ve Q5 çıkmaktadır.Ancak Panamera’nın 2. Eli bu anlamda Camaro 5 ile eş değer gibi gözükmektedir. Peki Camaro 5’in yakıt tüketimi nasıldır?

Camaro 5 ile Cadde Bostan’da kızlara hava atmak için gaz pedalına her basmanızda 100 KM’de 10-12 Litre yakıt tüketimini gözden çıkarmanız gerekiyor. J Tabi gerçek bir Camaro 8 ile hava atmak isterseniz, 6200cc silindire sahip bu araçla 100km de 120 TL harcamanız gerecek. 😉 Elimi Bırakma dizisinde Cenk’in kırmızı Camaro aracını inceledik. Elimi Bırakma dizisi ile ilgili diğer ayrıntıları sitemizden takip edebilirsiniz.