Elimi Bırakma Arda Ölecek mi? Emre Bey Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 5 Ağustos 2018 : 23:29
1

Arda, Çelen ailesinin en küçüğü ve en yaramazıdır. Arda okuldaki bir arkadaşı yüzünden eroine alışmış ve farklı haplar kullanmaktadır. Arda’nın bu durumu evden fazla para alması ile gün yüzüne çıkacak gibi olmuştur ancak kimse anlamamıştır.

Okulda bir kıza aşık olur ve kız bunu uyuşturucuya alıştırır. İlerleyen bölümlerde kızla birlikte uyuşturucu içerken Arda çatıdan aşağıya düşer. Ve bir fil yatalak olarak hayatına devam eder. Bu arada Cansu Hala okulda öğretmenliğe devam etse de Arda için elimden bir şey gelmez.

Her geçen gün kötüye giden Arda annesinden para isteme ile bu işin olmayacağını anlayınca evden para çalmaya ve uyuşturucu etkisi ile insanlara kötü örnek olmaya başlar. İşler çığırından çıkınca artık Cenk duruma el atmak zorunda kalır.

Cenk’in durumu el atmasıyla Arda zorla zorla düzene girer. Cenk Zenginliğin verdiği gücü her türlü kullanir. Fakat abisinin etkisi ile uyuşturucudan da kurtulur. Yani Arda ölecek mi diziden ayrılacak mı gibi merak dolu soruların cevabını şimdilik Arda Ölmeyecek ve diziden ayrılmayacak diğer yanıtla ya biliriz.

Comments are closed.