Elimi Bırakma 5. Bölüm Özeti ve Fragmanı, Azra Cenk’i Affedecek mi?


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 09:59
1

Elimi Bırakma dizisinde heyecan bitmek bilmiyor. Azra ve Cenk, Mert’in peşine düşmüşlerdir. Mert’i yakalayacakları anda işler ters gider ve Mert’i gittikleri evde bulamazlar. Elimi Bırakma 19 Ağustos Pazar 5. Bölüm Özeti ve Fragmanı, Neler Olacak?

Geçtiğimiz hafta, 12 Ağustos 4. bölümde neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım. Cenk, Azra’ya kızmak için evine gitmiştir. Azra şirketteki görüşmeye gidememiştir. Cenk’te bunun için Azra’ya kızar. Azra durumu anlatmaya çalışsa da bir türlü Cenk’i ikna edemez. Tam o sırada Azra’nın telefonu çalar. Azra telefona bakmak için içeri gider. Telefonun ardındaki ses Mert’e aittir.

Mert hayattadır ve Azra’dan yardım istemektedir. Azra ve Cenk, Mert’e yardım etmek için kolları sıvarlar. Cenk Azra’yı bu yolda yalnız bırakmayacak ve onun yanında yer alacaktır. Tabi diğer taraftan şirkette Cenk aleyhine bazı sorunlar çıkmıştır. Cenk’in bir işçiye attığı yumruk ona pahalıya patlayacaktır.

Serap yumruktan kimsenin haberinin olmamasını, daha fazla duyulmamasını ister. Azmi ise bu olayı kendi çıkarları için kullanmaya çalışır. Feride Hanım olayı duyduğunda ise artık her şey için geç kalınmıştır. Cenk ile Feride Hanım arasında ipler iyice gerilmiştir.

Cenk olay sonrası şirketteki tüm haklarının alınması için yasal işlemlerin başlatılmasını ister. Bu olay basına yansıdığında şirketin hisselerini de etkileyecektir. Azra için Feride Hanım’ın bir planı vardır. Azra bu sınavı başarı ile geçecek midir? Feride Azra’dan bir çorba yapmasını ister. Azra çorbayı yapar ve fakirlere dağıtırlar. Feride Hanım çorbayı çok beğenmiştir.

Feride Hanım, Mert için gazetelere tam boy ilan verdirir. İlanlar tüm gazetelerde çıkınca Mert’in tutulduğu evin sahibi kadın ilanı fark eder. Bu yapılanın yanlış olduğunu söyleyip Mert’i tutan kadını ikna eder. Mert Sumru’yu arar. Sumru Mert’i evden alır ve bu olayı kendi çıkarları için kullanacaktır. Cenk diğer taraftan Azra’nın kaldığı evin oğlu Osman’ı döver.

Azra bu olay sonrası evden atılır. Azra’ya sahip çıkan Tarık olur ve ona evini açar. Cenk ise Azra’dan fırça yemiş ve araları kötüdür. Cenk para kazanmak ve bu parayla Azra’ya o evi almak için paralı dövüş yapar. Parayı kazanan Cenk para ile Azra’yı bulmaya gider ancak Azra evde değildir. Geceyi geçirmek Tarık’ın evine giden Cenk orada Azra ile karşılaşır. Peki 5. Bölümde neler olacak?

[kirmizitext]Elimi Bırakma 19 Ağustos Var Mı Yok mu? Yeni Bölüm Ne Zaman? için tıklayınız[/kirmizitext]

Mert bulunmuştur. Sumru bu olayı kullanacak ve Mert’in orada kalmasını sağlayacaktır. Bu şekilde Mert’ten ömür boyu kurtulmayı amaçlayacaktır. Cenk ile Azra arasındaki ipler iyice gerilecektir. Azra’yı Tarık’ın evinde gören Mert yanlış anlayacaktır. Azra’nın Tarık’ın dükkanında çalıştığını da öğrenen Cenk her şeyi geride bırakıp gitmeyi düşünmektedir. Cenk Amerika’ya gitmeyi istediğini ailesine de söyler.

[mavitext]Elimi Bırakma Sumru Öldü mü, Diziden Ayrıldı mı? Dolunay Soysert Diziye Veda mı Etti? için tıklayınız[/mavitext]

Elimi Bırakma 5. Bölüm Fragmanı

Comments are closed.