Elimi Bırakma 19 Ağustos Var Mı Yok mu? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 13 Ağustos 2018 : 09:38
1

Trt1 ekranlarının sevilen dram dizisi Elimi Bırakma 19 ağustos 5. Bölümü var mı yok mu sorusu sosyal medyada trend olan konuların başında geliyor. Dizinin fanları 19 Ağustos Pazar günü yeni bölüm başlamayınca sosyal medyayı mesaj yağmuruna tuttu. Elimi Bırakma 5. Bölüm 19 ağustos yayınlanmayacak mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kadrosunda Alp Navruz (Cenk Çelen), Alina Boz (Azra), Dolunay Soysert (Sumru Güneş), Cemre Gümeli (Cansu), Seray Gözler Yeniay (Feride) gibi isimlerin yer aldığı Elimi Bırakma kısa sürede en çok izlenen yaz dizileri arasına girdi. Dram türünde ekranlara gelen dizi geride bıraktığı 4 bölümle en çok reyting alan diziler listesine adını yazdırdı.

Böyle güzel giden dizinin bir anda ekranlarda olmaması sevenlerini de üzdü. Dizi 19 ağustosta ekranlarda olmayacak. Onun yerine dizinin özel bölümü yayınlanacak. Son dakika değişikliği ile farklı bir program da ekranlara gelebilir. Son dakika bilgilerini sizler için buradan paylaşıcaz. Peki Elimi Bırakma’da en son neler yaşanmıştı. Kısaca hatırlayalım.

Telefonun ucundaki sesin Mert olduğunu anlayan Azra, kardeşine kavuşabilmek için kolları sıvar. Hiç şüphesiz Azra’nın bu anında Cenk onu yalnız bırakmayacaktır. Azra ve Cenk, Mert için çıktıkları yolda amaçlarına ulaşıp Mert’e kavuşabilecek midir?

Elimi Bırakma 4. Bölüm Özeti

Cenk’in şirket çalışanına attığı yumruk büyük olay olur. Serap, yaşanan olayın duyulmasını istemezken Azmi, bu durumu kullanır. Cenk’in bir anlık siniri karşısında Feride Hanım’ı karşısına almasına sebep olurken, Babaanne torun arasında ki ipler iyice gerilir.

Azra’nın Zorlu Sınavı

Azra, kardeşi için çabalarken ailesi için endişeye düşmüş Feride Hanım’ın da Azra için bir planı vardır. Azra, Feride Hanım’ın hazırladığı sınavdan alnının akıyla çıkabilecek midir?

[kirmizitext]Elimi Bırakma 5. Bölüm Özeti ve Fragmanı, Azra Cenk’i Affedecek mi? için tıklayınız[/kirmizitext]

Cansu, Cenk’i doğum gününe çağırır. Artık duygularını açacaktır. Ancak Cenk’in Azra ile yakınlaşıp vakit geçirmesi Cansu’nun doğum gününü unutmasına vesile olur. Cenk’in hayatında biri olduğunu şüphelenen Cansu, Tarık’la konuşmaya gittiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır!

Comments are closed.