Elif Dizisi Duygusal Boş Beşik Şarkısı Kim Söylüyor? Sözleri ve Videosu


Güncelleme: 12 Haziran 2018 : 11:43
0

Kanal 7’nin sevilen günlük dizisi Elif’te çalan Boş Beşik isimli duygusal şarkı izleyenleri duygulandırdı. Şarkıyı seslendiren sanatçının kim olduğu ise merak edildi.

Kanal 7 ekranlarının sevilen günlük dizi filmi Elif’in güzel oyuncusu Selin Sezgin, izleyiciyi şaşırttı. Oyunculuğu yanında güzelliğiyle de izleyiciyi ekrana bağlayan Selin Sezgin, dizi filmde seslendirdiği şarkıyla da beğeni topladı. Sözleri nihan eren ve müziği usta müzisyen Murat Evgin imzası taşıyan “Boş Beşik” isimli eser Selin Sezgin yorumuyla izleyiciden tam not aldı.

Elif isimli günlük dizi filmde izleyicinin yakın takibinde olan Selin Sezgin “Şarkıcı olmayı hiç düşünmedim, düşünmüyorum da başarılı müzisyenlerle bir arada olunca rol aldığım dizinin izleyicisine bir sürpriz yaptık. Beğenilmesi beni de mutlu etti. Oyunculuk dersleri sırasında ses kullanmayı zaten öğreniyoruz, iyi oyuncu iyi şarkıda söyler ve söylemelidir de” dedi. Ünlü yorumcu Atilla Yelken’in oğlu Murat Yelken’in açmış olduğu müzik stüdyosunda çalışmaları tamamlayan Murat Evgin ve Selin Sezgin, başka sürpriz çalışmalarda yapmayı planladıklarını dile getirdiler.

Dalımda nar kurudu

Sinemde süt kanadı

Uyanda al canımı

Verin kanımı yarımı

İstedim yavrum büyüsün

Canı canıma değsin

Saçını koklamak için

Ömrü yanıma ersin

Yazım sana yazılsın

Canım sana kırılsın

Al kanlara boyandı

Yaram nasıl sarılsın

Yuvamda gölgem hoş

Gittin beşiğin boş

Yakardım canın için

Feryadıma koşan yok

Elif Dizisi Boş Beşik Şarkısı ve Sözleri