Elçin Sangu’nun Partneri Berk Erçer Kim?


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 13:28
1

Gülizar dizisinde Elçin Sangu’nun partneri olan Berk Erçer kim? Berk Erçer daha önce hangi dizilerde rol aldı? Berk Erçer, Elçin Sangu’nun yeni dizisi Gülizar’da yer alacak mı?

Kiralık Aşk dizisinin ardından büyük bir şöhrete kavuşan ve birçok yeni dizi teklifi alan Elçin Sangu, yeni sezonda Gülizar dizisinin teklifini kabul etti. Ünlü oyuncunun dizide rol alacağının kesinleşmesinin ardından partner arayışları başladı.

Barış Arduç Yeni Dizisi Ne Hangi Kanal Da Ne Zaman Başlayacak 2017-2018

Elçin Sangu‘nun yeni dizisinde Buğra Gülsoy ile beraber rol alacağı konuşulmuştu. En son Aşk Yeniden dizisi ile ekranlarda olan oyuncunun Gülizar dizisi için gelen teklifi kabul ettiği iddia edilmişti. Ancak en son çıkan haberlere gören dizide elçin Sangu’nun partneri Berk Erçer olacak. Biz de Berk Erçer’i sizin için araştırdık.

Berk Erçer Kimdir?

1983 doğumlu olan oyuncu Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Fotoğraf bölümünden mezun olmuştur. Bir dönem profesyonel fotoğrafçılık da yapan oyuncu daha sonra bir dönemin en popüler dizisi olan ve tekrarları hala izlenen Doktorlar dizisine dahil oldu.

Berk Erçer, Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Fahriye Evcen gibi isimlerle Kurt Seyit ve Şura dizisinde rol aldı. Dizi final yaptıktan sonra da Star Tv’nin sevilen dizizi Medcezir’de Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay gibi ünlü oyuncularla çalıştı.

Sedef Avcı ile birlikte Bedel dizisinde başrolde yer alan oyuncu bir süredir gelen dizi tekliflerini değerlendiriyordu. En sonunda Elçin Sangu ile birlikte rol alacağı Gülizar dizisinin teklifini kabul ettiği söyleniyor.

Sizce Berk Erçer ile Elçin Sangu çifti iyi birer partner olacak mı? Berk Erçer ile Elçin Sangu’yu yeni dizileri için yakıştırdınız mı? Yoksa başka bir partneri olmasını ister miydiniz? Yorumlarınızı bize iletebilirsiniz.

Fahriye Evcen’in 2017-2018 Yeni Dizisi Ne?

Comments are closed.