Elçin Sangu 2017-2018 Hangi Dizide Rol Alacak Kiminle Oynayacak


Güncelleme: 4 Temmuz 2018 : 23:28
42

Kiralık Aşk dizisi ile bir anda çok popüler olan Elçin Sangu dizide ki rolünde sonra bir çok projenin aranan yüzü haline geldi. Dizide ki performansının ardından birçok reklamın kapak yüzü olmasının yanı sıra birçok sinema filminden de teklif alan güzel oyuncunun bu sene rol alacağı yeni dizisi belli oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan gençlik dizisinde rol alacak olan Elçin Sangu’nun dizisi ile ilgili bilgileri sizlerle paylaşalım.

Kiralık Aşk dizisinin bitmesinin hemen ardından yeni projelerle ilgili birçok teklif alan güzel oyuncu kısa bir tatil yaptıktan sonra gelen teklifleri değerlendirerek Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizi ile anlaşmasını yaptı. Dizinin çekimlerine yaz döneminde başlanacak ve dizi Eylül döneminde ekranlardaki yerini alacak. Peki dizide başka hangi oyuncular rol alacak. Dizinin ismi hakkında güncelleme haberin devamına eklenecektir.

Cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosu netleştikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Elçin Sangu’ya yeni dizisinde  eşlik edecek başrol oyuncusu ile ilgili henüz bilgi verilmedi ve bu konu büyük merak uyandırıyor. Sizce Elçin Sangu’ya başrol erkek oyuncu olarak kim eşlik etmeli sizin bu konu ilgili görüşleriniz nedir yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Güncelleme: Kiralık Aşk dizisiyle büyük bir çıkışı yakalayan Elçin Sangu, geçtiğimiz aylarda Kanal D ile anlaştığını duyurmuştuk. Aylardır birçok proje okuyan güzel oyuncu en sonunda kararını verdi ve internet dizisi olan Yaşamayanlar isimli dizide rol aldı. Yaşamayanlar isimli dizide Kerem Bursin ve Birkan Sokullu ile başrol oynayan Eşçin Sangu’nun ulusal kanaldaki yeni sezon diziside belli oldu. Elçin Sangu 2018-2019 sezonunda Can Kırıkları isimli dizide rol alacak.

42 YORUMLAR

  1. Şilan
    Aynen Katılıyorum Bencede Barış Arduç Ama Kıvançta olabilir aslında…

  2. Elçin Sangunun dizideki partneri Barış Arduç olmalı.Reygingleri altüst eder.Çok güzel bir çift oluyorlar oyunculukları mükemmel.Ikisi olursa dizi tutar

  3. ilker kaleli ve kerem bursin gibi basrol oyuncusu ısıgı tasimayan oyuncularla olmamali.elcin cok yetenekli.kendisine gorsel olarak yakisacak ve ayni zamanda oyunculugunu konusturacak biri olmali.kaan urgancioglu onur tuna yusuf cim gokhan alkan olabilir.

  4. onur tuna olmali.acayip yakisirlar.gorsel olarak super olurlar.oyunculuklari da cok iyi.daha ne olsun

  5. Bencede baris arduc olsun lütfen herkes onların birlikte rol almalarını herkes istiyor lütfen bizi kirmayin

Comments are closed.