Ejderhanı Nasıl Eğitirsin Gizli Dünya Filmi İzleyicilerini Bekliyor!


Güncelleme: 13 Ocak 2019 : 20:58
0

Animasyon film denildiği zaman akla ilk gelen seçeneklerden olan Ejderhanı Nasıl Eğitirsin meraklılarına yeni seri filmi ile ulaşmak için gün sayıyor! Ejderhanı nasıl eğitirsin filmi hem yetişkinler hem de çocuklar için oldukça verimli bir içeriğe sahiptir. How To Train Your Dragon: The Hidden World orijinal ismi ile vizyona girecek olan bu filmde görüntü kalitesinden senaryo özelliklerine kadar tam donanımlı bir sistem söz konusudur. Tam tatil döneminde ailecek izleyebileceğiniz filmlerin başında gelmelidir.

Oyuncu Kadrosu ve Yönetmen Hakkında Bilgilendirme

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin Gizli Dünya filminde yönetmen koltuğunda Dean DeBlois oturmaktadır. Oyuncular ise şu şekilde sıralanır ;

  • Jay Baruchel
  • America Ferrera
  • Cate Blanchett

Oyuncuların seslendirmelerinden sergiledikleri performansa kadar her bir noktada eleştirmenlerden tam puan alan bir yapılanma söz konusudur.

Siz de filmi izledikten sonra puanlamaya katılarak filmin olumlu/olumsuz yönleri hakkında daha geniş bir şekilde yorumlarınızı dile getirebilir ve diğer izleyicilerin yapmış oldukları yorumları okuyabilirsiniz.