Ege’nin Hamsisi Dizisine Yeni Oyuncu! Ege’nin Hamsisi Peker Açıkalın Kimdir? Oynadığı Diziler Hangileri?


Güncelleme: 19 Kasım 2018 : 13:35
0

TRT 1 ekranlarının yaz ayında başlattığı ve şu an güzel ve ortalama reytingleriyle yayın hayatına devam eden dizisi Ege’nin Hamsisi eğlenceli ve yer yer duygusal hikayesiyle seyirciden beğeni toplamaya devam ediyor.

Başrollerini İclal Aydın, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Uğur Çavuşoğlu ve Hakan Bilgin gibi isimlerin paylaştığı dizi Pazartesi akşamları yayın hayatına devam ediyor.

Ege’nin Hamsisi Dizisine Sürpriz Oyuncu! Ege’nin Hamsisi Peker Açıkalın Kimdir? Oynadığı Diziler?

Samimi hikayesiyle seyirciyi ekran başına bağlayan Ege’nin Hamsisi kadrosuna taze kan katıyor. Hikayeyi şekillendirmek için atılan bu adımda kadroya katılan isim Peker Açıkalın olacak. Peki kimdir bu oyuncumuz?

Peker Açıkalın, 1963 Kars doğumludur. Oyunculuğuyla büyük övgü alan Açıkalın’ın daha önce oynadığı diziler Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Avrupa Yakası ve Yahşi Cazibe gibi diziler olmuştur. Ancak en büyük süksesini Gaffur karakteriyle Avrupa Yakası dizisinde yapmıştır.

Peker Açıkalın Hangi Karakteri Oynayacak? 

Ege’nin Hamsisi kadrosuna dahil olan Peker Açıkalın dizide eğlenceli bir karaktere hayat vermek için geliyor. Dizide Melahat karakterine hayat veren İclal Aydın’ın abisi Horoz Ağa Kubat karakterini canlandıracak. Eğlenceli anların bir saniye eksilmeyeceği Ege’nin Hamsisi Pazartesi akşamı seyirciyi ekrana bağlayacak.

Ancak son gelen bilgilere göre Ege’nin Hamsisi bu hafta mevlid kandili sebebiyle yayınlanmayacak. Peki yayınlanmama sebebi ne? Sebebini haberimizi tıklayarak görebilirsiniz.

TRT Dizisi Egenin Hamsisi Bu Akşam Var Mı?