TRT Dizisi Egenin Hamsisi Bu Akşam Var Mı?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 01:00
0

TRT ekranlarında her pazartesi akşamı  saat 20.00’da ekranlarda yayınlanan  Egenin Hamsisi adlı dizi büyük  bir beğeni  ile seyredebilmekte. Her pazartesi koltuklarına  kurulup diziyi bekleyenler için üzücü  bir  haberimiz  var. Ne yazık  ki bu akşam  Egenin Hamsisi yayınlanmayacak.

Peki bundan sora hiç mi yayınlanmayacak? Hayır tabiki  dizi sadece bu hafta  için  yok. Yani dizi yayından kaldırılmadı. Ne zaman yayınlanacak. 26 Kasım 2018 Pazartesi Günü  yayınlanacak.  Geçen  bölümde  Bestemsu Özdemir ‘in halası  olarak oynayan Fikret(Asuman Dabak)  yıllar yıllar  evvel  onu terk eden eski Almancı nişanlısı Nuri ile dünya  evine girip evlenme kararı alıyor.

Onu  gördüğü için çok mutludur Fikret.Aslında Nuri onu sevmiyor, ailesinin zoru ile Fikret ile evlenme kararı alıyor. Fikret ona kavuşacağı  için  çok  mutlu.. Ancak Alman sevgisini  bir türlü  unutamıyor. Ve yeni bölümde de Nuri Fikret ‘i nikah masasında  bırakıp kaçacak. 26 Kasım’a kadar Egenin Hamsisi için  hayranları  nefeslerini tutup bekleyecek.

 

Ayrıca Zeynep  ve Deniz nişanlanıp nişan yüzükleri parmaklarına takıyorlar.  Nişan  sonrası  Zeyenep’in babası Şevket damadı  Melahat’in oğlu  Deniz’in Rize ‘de kalmasını  istiyor.  Melahat oğlu  Deniz’i ,Deniz’de annesi Melahat ‘i çok  özlemektedir. Ancak Şevket  Deniz’in geri dönmesine izin vermemektedir.

Fikret;Şevket’in ablasıdır. Ömer ve Zeynep’in halasıdır. Devamlı bir  ördek vardır kucağında. Ama o ördeğe  hep kaz der . Onu terk eden nişanlısı Nuri ‘yi hala sevmektedir. Hep aksi aksi konuşur, herkesi kızdırır, espiriler ile konuşur, yufka  yüreklidir, inatçı  bir karadeniz kadınıdır. Bakalım  yeni  bölümü 26Kasım Pazaretesi günü  yayınlanınca  bizi ne sürprizler bekliyor…

Şevket; aslen Karadenizli’dir. Aşırı sinirli  biridir  herşeye çok çabuk sinirlenir. Ama hemencecikte sinirleri yatışan bir karaktere sahiptir.  Iki çocuğu  vardır biri kız  biri erkektir.Ömer  ve Zeynep  ismindedir. Melahat’in restoranın karşısında onun bir restoranı vardır  ve Şevket Melahat’i rakip olarak görmektedir. 

Melahat ;Egeli’dir. Tatlı dilli bir kadındır. Bir oğlu  ve bir  kızı vardır.  Oğlu  Deniz ,kızı ise  Derya’dır. 

Deniz;Melahat’in oğludur. Zeynep’e aşıktır ve Zeynep ile nişan  yapar.  Dürüst, iyi kalpli, yardımsever bir gençtir. 

Zeynep;Şevket’in kızıdır. Deniz’i sevmektedir. Karadenizli’dir. Mesleği Mimarlık’tır.  Ömer ‘in ablasıdır.