Ege’nin Hamsisi Final mi Yapıyor? Ege’nin Hamsisi Bitiyor mu?


Güncelleme: 28 Kasım 2018 : 12:27
0

TRT 1 ekranlarının sevimli, eğlenceli ve bir o kadar da duygusal dizisi Ege’nin Hamsisi için yeni bir karar çıktı. Başrollerini İclal Aydın, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Uğur Çavuşoğlu ve Hakan Bilgin gibi isimlerin paylaştığı dizi Pazartesi akşamları yayın hayatına devam ediyor ancak diziyle ilgili gelen bir haber seyircisini üzeceğe benziyor.

Geçtiğimiz günlerde kadrosuna yeni bir isim olan ve Avrupa Yakası dizisiyle de adından söz ettiren Peker Açıkalın’ı katan diziden kötü sinyaller gelmeye başladı.

Ege’nin Hamsisi Bitiyor mu? Final mi Yapıyor?

Sevilen dizi Ege’nin Hamsisi zorlu bir günde yayına giriyordu bildiğiniz üzere. Rakiplerine baktığımız zaman güne ambargo koyan Çukur, Söz ve Yasak Elma gibi dizileri görüyorduk ancak bu tarz kitleli işlerin arasında kendine kanal ortalamasına göre iyi bir yer edinse bile son haftalarda düşüş baş göstermişti. Şimdi ise gelen haber daha da üzücü ve dizi için final kararı çıktı. Böylece dizi 31 Aralık gecesi yayınlanacak olan 23.bölümüyle final yapacak. Dizinin son bölüm reytinglerine baktığımızda totalde 2,87 reytingle 18. AB’de 3,41 reytingle 11. ABC1’de 3,27 reytingle 17.sırada yer almıştı.

Ege’nin Hamsisi 19.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Dizinin 3 Aralık günü ekrana gelecek olan 19.bölüm fragmanı oldukça heyecanlı anlara tanıklık ediyor. İzleyiciye çok güzel bir bölüm hazırlayan ekibin hazırladığı yeni bölüm tanıtımı ise işte burada..

Final kararı alan Ege’nin Hamsisi dizisiyle ilgili olarak son söyleyeceğimiz ve hakkında bilgi sahibi olmanızı istediğimiz haberimiz ise hemen aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz haberimiz. Diziye yeni katılan Peker Açıkalın ile ilgili..

Ege’nin Hamsisi Dizisine Yeni Oyuncu! Ege’nin Hamsisi Peker Açıkalın Kimdir? Oynadığı Diziler Hangileri?