Ege’nin Hamsisi Tuttu mu İzlendi mi? Yeni Sezon Devam Edecek mi?


Güncelleme: 16 Temmuz 2018 : 09:37
0

TRT1 ekranlarında Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğinde izleyici ile buluşacak olan Ege’nin Hamsisi dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile adından söz ettirecek gibi. TRT 1 ekranlarının Ege yöresine has bir dizi olarak izleyiciyle buluşacak olan yeni projede birbirinden ünlü isimler yer alacak. Tabii dizinin tutup tutmayacağı ise sürüncemede. İşte detaylar.

Ege’nin muhteşem manzarasında çekimleri yapılacak olan Ege’nin Hamsisi oyuncu kadrosunda Uras Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir gibi isimler yer alıyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda daha önceden İnadına Aşk, Meryem Dizisi ve Güzel Köylü gibi dizileri yöneten Mustafa Şevki Doğan yer almakta. Dizi komedi türünde ekranlara gelecek ve 2018 yaz sezonunda izleyicilere keyifli ve eğlenceli bir dizi keyfi yaşatacak.

[kirmizitext]Egenin Hamsisi Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Konusu için tıklayınız[/kirmizitext]

Dizi hakkında beklenti çok fazla olmasa da acaba Diriliş Ertuğrul gibi başarılı bir yapım ekranlara mı gelecek diye insanlar düşünmüyor değil. Ege’nin Hamsi dizisi tuttu mu, reytingleri nasıl, başarılı bir yapım mı, yeni sezon onayı alacak mı gibi soruların cevapları da bu minvalde merak ediliyor. Dizi hakkında detaular gelmeye başladı.

Dizi 16 Temmuz Pazartesi günü ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Farklı bir konu ile ekranlara gelen yapım karadenizli bir aile ile Egeli bir ailenin tanışmasını ve bu tanışma anında komik olaylar silsilesini ekranlara getiryor. Ege’nin Hamsisi ilk bölümü izlendi mi, reytingleri nasıl haberimiz için BURAYI tıklayınız.

[kirmizitext]Egenin Hamsisi Derya(Buse Meral) Kimdir? Genç Oyuncu Hakkında Bilinmeyenler için tıklayınız[/kirmizitext]

[kirmizitext]16 Temmuz 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları-Ege’nin Hamsisi Reytingleri! için tıklayınız[/kirmizitext]