Egenin Hamsisi 3. Bölümde Neler Olacak? 30 Temmuz Pazartesi Özet Fragman ve İpuçları


Güncelleme: 23 Temmuz 2018 : 19:58
0

Ege’nin hamsi dizisi ilk bölümü geride bırakırken 2. bölümde bu akşam izleyiciyle buluştu. İzlenme oranlarının yüksekliği ile dikkatleri üzerine çeken Ege’nin Hamsisi bu hafta izleyicisine yenilerini de ekleyerek yoluna devam etti. Heyecan dolu 3. Bölümde Ege’nin hamsisi izleyicileri bir gülerken bir ağladı. Ege’nin hamsisi 3. Bölümde neler olacak 3. Bölüm özeti merak edildi.

Fırtına şevketin mıhlaması dükkanın açılışında büyük bir kargaşa çıktı. Kasabalı birbirine girdi. Melehatın restoranı oldukça yıprandı. Şevket’in ise karakola düşmesine bir hayli sevinen Melahat, Şevketin yaptıklarını yanına bırakmamak için büyük bir savaş başlattı. Şevket in oğlu Ömer ise ara bulucu olarak Melahat ile Şevketin arasını yapmaya çalıştı.

Tabii bu arada Rize’de olan Şevket in ablası Fikret ise Şevket’e dargındır ama sevdiklerini de merak etmeden duramaz. Şevketten haberdar olabilmek için yeni planlar peşindedir.

 

Egenin Hamsisi Derya(Buse Meral) Kimdir? Genç Oyuncu Hakkında Bilinmeyenler

Melihat ve Şevket in lezzet savaşları sürerken Şevket in kızı Zeynep ile Melahat oğlu Deniz aynı iş yerinde işe başlamış olmaları çok da bir şey değiştirmez. Hatta ikisinin de ailesine oldukça düşkün olmuş olması aralarında farklı bir hava olmasına sebep olur.

 

Ege’nin Hamsisi Tuttu mu İzlendi mi? Yeni Sezon Devam Edecek mi?

1 bölümü daha geride bırakan Ege’nin Hamsisi için gelecek hafta neler olacağı merak konusu olur. Peki Ege’nin hamsi sizce gelecek hafta Zeynep ile Deniz arasında bir aşk başlayacak mıdır? Yoksa büyük aşklar kavgayla başlar diyerek Melahat ve Şevket arasında sıcak rüzgarlar esecek midir?

Egenin Hamsisi 3.Bölüm Fragmanı Henüz yayınlanmadı Yayınlanınca Haberimiz Güncellenecektir.