EDHO Selda Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 3 Ekim 2017 : 23:25
0

Atv ekranladında heyecanla izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine yeni sezonda yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Zeynep karakterine can veren Sevinç Gürşen okul dolayısıyla senaryo gereği diziden ölerek ayrılmıştı.

Şimdi de Hızır Ali ve Ceylan’ın eskiden tanıdığı bir kız diziye dahil oluyor. Güzelliği ve renkli gözleri ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Hızır Ali ile de eskiden beri arkadaş ve aralarında bir de aşk yaşayacaklar gibi görünüyor.

Hızır’ın bu ilişkiye çok sıcak bakmaması ve güvenememesi Hızır’ı haklı çıkartacak gibi. Nadocu Ekrem ve kızı Selda^’nın ansızın ortaya çıkması çok normal değildir.

Servet son bölümde çok kısa bir sürede ilaç şeklinde bir silah yapmış ve bunu bütün İstanbul duymuştu. Bunlardan birisi de Nadocu Ekrem di. Nadocu Ekrem Servet’i öldürmek için Ceylan’ı kullanmış ve onların arabasına bomba yerleştirip kendisi de kızı Selda ile aile görüntüsü vererek Hızır’ın ailesinn içine girmiştir. Mübeccel arabada iken de adamı telefonla arabayı patlatmıştır.

 Servet arakadaşlarıyla vedalaşmak için gitmiş ve patlamadan son anda kurtulmuştur. Selda ve Nadocu Ekrem’in diziye dahil olması ile Çakırbeyli ailesi yine zarar görmüştür. Diziye yeni dahil olan güzel oyuncu ile ilgili henüz net bir bilgi gelmedi.

Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşamaya devam edeceğiz. Sizler de oyuncu ile ilgili düşüncelerinizi ve bildiklerinizi  aşağıda yazabilirsiniz.