Dudullu Postası Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Karakterler


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 19:05
0

Onur Ünlü’den yepyeni bir komedi dizisi geliyor! Dudullu Postası adıyla uzun yıllar yayınlanan karikatür köşesi dizi versiyonuyla ekrana geliyor! Absürd komedi türünde olacak dizinin kadrosunda kimler var? Dudullu Postası Oyuncu kadrosu ve karakterleri kim? Hazırlıklarına tüm hızıyla devam dizinin 2018’in ilk aylarında ekrana gelmesi bekleniyor. İşte Dudullu Postası oyuncu kadrosu…


Adı: Zehra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri Tam Liste


Komedinin aranan isimlerinden Serkan Keskin ve Ali Atay’ın dizinin kadrosunda olacağı kesinleşti. Leyla ile Mecnun dizisiyle büyük çıkış yakalayan Serkan Keskin ve Ali Atay tekrar birlikte kamera karşısına geçecek. Leyla ile Mecnun dizisinde İsmail Abi karakteriyle hafızalara kazınan ve adını geniş kitlelere duyuran Serkan Keskin yine izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak.

Leyla ile Mecnun dizisinin başrol oyuncusu Ali Atay’da Dudullu Postası kadrosunda. Komedi denilince akla gelen isimlerin bir araya geldiği Dudullu Postası Blu Tv’de yayınlanacak.

Dudullu Postası Ali Atay Kim?

1976 yılında Rize’de dünyaya gelen Ali Atay  1999 senesinden Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden tiyatro oyuncusu olarak mezun olmuştur.Dizi oyunculuğuna ilk olarak İkinci Bahar dizisiyle başlamıştır. Sonrasında Şapkadan Babam Çıktı ve Çınaraltı projelerinde yer almıştır. Kariyer hayatı boyunca Leyla ile Mecnun, Ben de Özledim, Leyla İle Mecnun ve son olarak Masum dizisinde rol almıştır. Oyunculuğun yanında yönetmenlik ve solistlikte yapmaktadır.

Dudullu Postası Serkan Keskin Kim?

Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail Abisi Serkan Keskin 1977 İzmit doğumludur. İzmit Şehir Tiyatrosu bünyesinde açılan tiyatro kursunda oyunculuk eğitimi almıştır. Kariyer hayatı boyunca Hırsız Polis, Derdest,Ey Aşk Nerdesin, Deli Saraylı, Leyla İle Mecnun, Bende Özledim, Beş kardeş, Hayat Şarkısı, Masum dizilerinde rol almıştır. Kendisine Dudullu Posta dizisinde yeni rolünde başarılar dileriz.