Dostlar Mahallesi Görkem Kim? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 12 Aralık 2017 : 14:30
0

Çağla Şikel Ve Alişan‘ın başrollerini paylaştığı Dostlar Mahallesi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Dostlar Mahallesi, eğlenceli senaryosu ve renkli oyuncu kadrosuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Tanıtım fragmanları bile ilgiyle izlenen dizide Görkem karakteriyle dikkat çeken Çağdaş Tekelioğlu kimdir? Dostlar Mahallesi Görkem kim sorusunun yanıtı haberimizin devamında…


Dostlar Mahallesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dostlar Mahallesi Nerededir?


Sımsıcak hikayesi, maceraları ve aşklarıyla izleyenlerin gönlünde taht kuracak olan Dostlar Mahallesi sonunda başlıyor. Heyecanla beklenen dizinin yapımını Erler Film, yönetmenliğini Ayhan Özen üstlenirken, senaryosunu Resul Ertaş kaleme alıyor.

Dizinin zengin oyuncu kadrosunda, Alişan, Çağla Şikel, Ersin Korkut, Irina Ivkina, Hande Katipoğlu, Zeynep Eronat, Ulaş Torun, Ceyhun Fersoy, Turan Özdemir ve Buse Varol gibi başarılı isimler yer alıyor.

El değmemiş bir mahallenin kendi halinde yaşayan insanlarının hayata tutunma çabalarını, aşklarını ve aksiliklerle dolu maceralarını konu alan dizi samimi hikayesiyle her kesimden insana hitap edecek. Renkli oyuncu kadrosunda öne çıkan karakterlerden Görkem kim? Dostlar Mahallesi Görkem kim? İşte ayrıntılar…

Dostlar Mahallesi Görkem Kim? Çağdaş Tekelioğlu

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünde tamamladı.  Sonrasında New York Film Academy Actor Studio ve Los Angeles Aaron Speiser Actor Stuido’da oyunculuk eğitimi aldı. Dizi oyunculuğu serüvenine Ezel dizisinde Yusuf Eğir karakterini canlandırarak başladı. Sonrasında Karadayı ve Hayat Ağacı dizilerinde rol aldı.