Dostlar Mahallesi Berrin Kim? Yaşı Boyu Sevgilisi


Güncelleme: 13 Aralık 2017 : 03:50
0

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Dostlar Mahallesi, komedinin başarılı isimlerini bir araya getirdi. Renkli oyuncu kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla izleyenleri bir kaç saatte olsa keyifli dakikalar yaşatan dizi sezona iddialı bir giriş yaptı. Dizide dikkat çeken karakterlerden Berrin kimdir? Dostlar Mahallesi Berrin kim? Özel hayatı, kariyeri ve dizideki rolü hakkında tüm merak edilenler…


Dostlar Mahallesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dostlar Mahallesi Nerededir?


Cennet Mahallesi,Akasya Durağı ve unutulmazlardan Çiçek Taksi esintilerini hissettiren sımsıcak, samimi ve eğlenceli bir dizi daha izleyiciyle buluşuyor. Dizide Alişan ve Çağla Şikel’in yanında Ersin Korkut, Irina Ivkina, Hande Katipoğlu, Zeynep Eronat, Ulaş Torun, Ceyhun Fersoy, Turan Özdemir ve Buse Varol gibi ekranların tanıdık isimleri yer alıyor. Dizide dikkat çeken isimlerden bir tanesi de Berrin karakteri. İşte Dostlar Mahallesi Berrin kim? sorusunun yanıtı.

Son günlerde ekrana gelen dram ve hüzün ağırlıklı dizilerin aksine izleyenlerin yüzünü güldürecek, keyifli dakikalar yaşatacak yepyeni bir proje izleyici karşısına çıkıyor. Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde bir kaç saatte olsa yüzümüzü güldürecek bu tarz dizilere ihtiyacımız olduğu aşikar. Ve Dostlar Mahallesi bu açığı kapatacak.

Dostlar Mahallesi Berrin Kim? Berrin Arısoy 

1970 Ankara doğumlu Berrin Arısoy Ankara Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kariyer hayatı boyunca Çarli, Ateş Dansı, Kıvılcım, Dinle Sevgili, Üsküdar’a Giderken, Kaderimin Yazıldığı Gün ve son olarak İkisini de Sevdim dizilerinde rol alan oyuncuya yeni projesinde başarılar dileriz.