Dolunay Dizisinde Çalan Yabancı Şarkı?


Güncelleme: 19 Kasım 2017 : 23:25
0

Dolunay Dizisi 19 Kasım 2017 yayınlanan bölümü ile sevenlerini mest etmeye devam ediyor. Dizinin bir sahnesinde Nazlı ve Ferit’in dans ettikleri sahne oldukça beğenildi. Romantik anların yaşandığı sahne de çalan yabancı şarkı dizinin dans sahnesi kadar güzeldi. İşte dizi de Nazlı ve Ferit’in dans ettiği o romantik şarkı; Dolunay Dizisinde Çalan Yabancı Şarkı? Dolunay Dizisi, Nazlı ile Ferit’in dans Ettiği Yabancı Şarkı.

Dolunay Dizisinde Ferit’in doğum gününde romantik anlar yaşanmaktadır. Ferit ile Nazlı’nın dans ettiği sahne ise çok romantiktir. İkilinin dans ettikleri yabancı müzikte diziyi takip edenlerin merak konusu olmuştur. Bu romantik sahnede çalan şarkıyı sizler için araştırdık. İşte Dolunay Dizisi Ferit ve Nazlı’nın dans sahnesinde çalan o yabancı şarkı; The Five Satins “You Must Be An Angel”dır. The Five Satins, 1950 yıllar da Amerika’da çok popüler olan bir gruptur. Bu ünlü grubun romantik müzikleri hala günümüzde oldukça dinlenmektedir.

 

Bu müthiş sahne de çalan şarkının tam bilgilerini ulaştığımız da haberimiz güncellenecektir. Dolunay Dizisinde Çalan Yabancı Şarkı?

DOLUNAY DİZİSİ FRAGMANI