Dolunay Bitti Mi? Neden Erken Final Yapıyor?


Güncelleme: 13 Aralık 2017 : 02:47
6

Yaz sezonunda başlayan dizilerden biri daha ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Star Tv’nin bir türlü dikiş tutturamayan dizisi Dolunay final kararı aldı. Peki Dolunay neden erken final yapıyor? Final tarihi ne zaman? İşte tüm bu soruların yanıtı haberimizin devamında.


Dolunay Dizisi Erken Final Yapmasın Bitmesin


Özge Gürel ve Can Yaman’ın başrollerini paylaştığı romantik komedi türündeki dizinin yapımcılığını Cihan Ünal ve Türkan Şoray’ın kızları Yağmur Ünal üstleniyor. Dizi yaz sezonunda ekrana gelmeye başladı. Ve bu ilk 3 ay oldukça yüksek reytingler alarak başarısını sürdürdü. Fakat sezon dizilerinin art arda ekrana gelmeye başlamasıyla ne yazık ki reytinglerde ciddi düşüş yaşandı.

Başlarda Salı akşamları yayınlanan Dolunay, Ufak Tefek Cinayetler’in başlamasıyla pazar gününe transfer oldu. Dizi bu değişiklikten sonra bir daha reytingleri toparlayamadı ve final kararı aldı.

Dizinin oyuncu kadrosu aslında çok güçlü isimlerden oluşuyor. Fakat artık dizinin oyuncu kadrosu ne kadar başarılı ve usta isimlerden oluşursa oluşsun senaryo izleyiciye hitap etmiyorsa dizi tercih edilmiyor. Bu durumda reytingler düştüğü için kanal reklam gelirlerini ödeyemiyor ve dizinin fişini çekiyor.

Dolunay dizisi genellikle genç kitlelere hitap eden bir dizi projesi olduğu için Dolunay fanları bu habere çok üzüldü. Ve sosyal medyadan tepkilerini gösterdi. Siz Dolunay dizisinin beklenmeyen final kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=vN9keCBy3m8

6 YORUMLAR

  1. Yaa bu kadar güzel bir dizi nasıl final yapabilir? Hala aklım ermiyor. UFAK TEFEK CİNAYETLER *** GİBİ… Gerçekten böyle birşeyi kim yaptıysa Allah 1001 belasını versin ne diyeyim. Çok üzüldüm en sevdiğim diziydi??

  2. Çok iyi kurgulanmış karakterler, sevimli tipler, aşklarıyla çok iyi bir diziydi. Nasıl reyting almaz anlamıyorum. İlle vurdulu kırdılı diziler mi istiyor seyirci?

Comments are closed.