Dolunay Dizisi 11. Bölüm Fragmanı 12 Eylül Özeti


Güncelleme: 4 Eylül 2017 : 21:27
0

Nazlı istifa etmiş ve Ferit’ten uzaklaşmaktadır. Nazlı’nın bu istifasını önce soğuk kanlılık ile karşılayan Ferit daha sonra Nazlı’nın bu istifasına karşı bir atak yapmaya karar verir. Nazlı ve Deniz yakınlaşacak mı? Ferit Nazlı’nın gidişine karşı pes edecek mi? Dolunay Dizisi 11. Bölüm Fragmanı ve özeti haberimizde.

En  son Nazlı’nın istifasına Ferit karşı atakla cevap vermiştir. Nazlı Ferit’ten kaçmaya çalıştıkça Ferit onu yakınında tutmanın yollarını aramaktadır. Bir yandan da bu kaçışın altında yatan asıl nedeni araştırmaya başlar.

Nazlı için alan gittikçe daralmaktadır. Ferit’in ilgisinden saklanmak istedikçe giderek Deniz’e sığınır. Deniz arkadaşça olan bu ilişkiyi kendi lehine çevirmek için fırsatları değerlendirir.

Demet ve Hakan şirketteki yerlerini sağlamlaştırmaya çalışmaktadırlar. Ferit’in bütün itirazlarına rağmen kendilerine çok güçlü bir destekçi bulmuşlardır.

Dolunay dizisi 11. bölüm fragmanı ile beraber sosyal medyadan diziye yönelik eleştiriler de gelmiyor değil. Özellikle Deniz olayının çok uzatıldığı yönünde eleştiri alan dizi Senaristlere sosyal medyadan mesajlar geliyor. İzleyiciler Deniz olayının çok fazla uzatılıp dizinin heder edilmemesi yönünde hem fikir. Dizinin fanları diziyi NazFer için izlediklerini söylüyorlar. Eğer Deniz aşkı başlarsa dizinin izlenmeyeceği konuşuluyor.

Dolunay Dizisi 11. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir