Dolunay Dizisi 13. Bölüm Fragmanı 26 Eylül Özeti


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 23:18
0

Star TV’nin ilgiyle takip edilen dizisi Dolunay’da bu hafta neler yaşanacak? Salı akşamlarının severek izlenen dizisi Dolunay 13. bölümü ile izleyenlere yine keyif dolu dakikalar yaşatacak. 

Geçtiğimiz bölüm işten ayrılmak isteyen Nazlı’yı imzalattığı sözleşme ile tehdit edip zorla yanında çalıştırmaya devam eden Ferit artık pes etmiştir. Sözleşmeyi yırtmış ve artık özgürsün demiştir. Nazlı’nın istediği bu olsa da kalbinden geçenler çok farklıdır. Nazlı ve Ferit ne kadar gizleseler de birbirlerine aşık olmuştur. Fakat kavuşmaları neredeyse imkansızdır. Asuman’ın yaptığı büyük hata onların bir araya gelmesine engeldir.

Ferit’in yanından ayrılan Nazlı hayallerindeki restaurantı açmak ister fakat maddi kaynaklı engeller yüzünden hayalleri yarım kalır.

Diğer taraftan Nazlı’ya deli gibi aşık olan Deniz ise Ferit’le savaşmak için tüm kozlarını kullanır. Ferit ve Nazlı’nın yakınlaşmasına şahit olan Deniz’in dünyası yıkılır. Fakat Deniz aşkının peşinden gitmeye kararlıdır.

Alya Denizi kazanmak içn her yolu denerken Hakan’da Ferit’i batırmak için her türlü yola başvurur. Şimdiki hedefleri ise Ferit’in Deniz ile arasını bozmak ve Deniz’i kendi taraflarına çekmektir.

Ferit Nazlı’nın kendinden büyük bir sır sakladığından emindir. Ve sevdiği kadını kendiden uzaklaştıran bu sırrı öğrenmeye kararlıdır. Fakat bu sırrın açığa çıkması her şeyin sonu olacaktır.

Peki 13. bölümde Ferit bu sırrı öğrenecek mi? Tabi ki hayır. Önümüzdeki birkaç bölüm daha sırrın açığa çıkacağını sanmıyoruz.


Dolunay Dizisi Tuttu Mu-İzlendi Mi -Final Mi Yapacak?


Dolunay Dizisi 13. Bölüm Fragmanı