Dolunay Dizisinde Çalan Şarkılar


Güncelleme: 27 Ekim 2017 : 22:44
1

Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Dolunay dizisi senaryosu ve oyuncuları dışında müzikleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Her bölüm  izleyenleri senaryonun içine çeken birbirinden başarılı şarkıları sizin için derledik.

Dolunay dizisinin 1. bölümünde Nazlı karakteri yemek yaparken Nil Karaibrahimgil’e ait Seviyorum Sevmiyorum şarkısını söyledi.

Dizinin en çok izlenen bölümlerinden 4. bölümde ise Nilüfer’in Ağlarım Gizlice isimli şarkısına yer verildi. Dizinin 5. bölümünde Ayla’nın Deniz’e bakarak söylediği  Teoman’a ait İki Yabancı şarkısı izleyenleri mest etti.

11.bölümde Deniz’in Nazlı için seslendirdiği aşk dolu şarkı Bende Onu Arıyorum ise Mihrican Öze’e ait. 12. bölümde Deniz’i ağlatan şarkı Farketmeden Senin Olmuşum ise bir Fikret Kızılok eseridir. Deniz, Nazlı Ferit’in yakınlaşması karşısında göz yaşlarına hakim olamaz.

Dolunay dizisinin 13. bölümünde 2 muhteşem şarkıya yer verildi. Bunlardan ilki Nazan Öncel’in Sen Beni Öldürüyorsun adlı eseri olurken diğeri ise Alya’nın söylediği Sezen Aksu’nun eskimeyen eseri Onursuz Olmasın Aşk. 

Dizi her bölümünde birbirinden güzel şarkıları izleyiciyle buluşturuyor. Özellikle 16. bölümde Nazlı ve Ferit’in nikahında çalan şarkı izleyen herkesin ilgisini çekti. Nazlı merdivenlerden inerken çalan Şarkı Kaçın Kurası Sezen Aksu’nun sevilen eseridir.

Siz Dolunay dizisinde çalan şarkıları nasıl buldunuz? 

Dolunay Dizisi 11. Bölümde Çalan Şarkı

 

1 YORUM

Comments are closed.