Dolunay Dizisi Ferit Kimdir? Yaşı-Boyu-Resimleri-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Haziran 2017 : 23:23
1

Med Yapım’ın yapımcılığında Star Tv ekranlarında gösterilen dizi Dolunay’da Ferit karakterini canlandıran oyuncu merak edildi. Ferit karakteri, oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çekti. Dolunay dizisinde Ferit karakteri kimdir? Gerçek ismi? Oynadığı diziler?

Ferit karakteri dizide zengin iş adamını canlandırmakta. Tanımadığı ve henüz tanışmadığı bir aşçıyı işe alır. Yaşlı bir kişi olarak düşündüğü bu aşçı aslında genç ve güzel bir kızdır. Başarılı bir açşı olmak için çalışan Nazlı ile Ferit zamanla yakınlaşır ve imkansız bir aşk başlar.

Dizide Ferit karakterini canlandıran oyuncu Can Yaman’dır. Can Yaman, 1989 İstanbul doğumludur. İtalyan lisesinde okuyan Yaman, Yeditepe Hukuk Fakültesi mezunudur.  Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman’ın da yeğeni olan Yaman, 2014 yılında sektöre adım atmış ve giderek sevilmeye başlamıştır.

Can Yaman; Gönül işleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay gibi dizilerde oynamıştır. Sektörde henüz yeni olduğu için yakışıklı ve başarılı oyuncunun oynadığı diziler yenidir.

Can Yaman’ın sevgilisi kimdir diye baktığımızda, başarılı oyuncunun aşk yaşadığı isim şuan için belli değil. Yakışıklı oyuncunun bir dönem Açelya Topaloğlu ile aşk yaşamış ve ayrılmıştır. Daha sonra Betemsu Özdemir ile aşk yaşadığı söylenen oyuncunun Özdemir ile devam edip etmediği yönünde bir bilgi henüz yok. Nisan ayı içerisinde aşk söylentileri olmuştur ancak şuan Betemsu veya başka bir isim aşk yaşayıp yaşamadığı kesin değildir.

Dolunay Ferit-Can Yaman Resimleri

Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede?


Dolunay Dizi Şarkısı-Büyüdüm de Getirdim Sevgimi Al Diye


Dolunay Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu.Dolunay Tüm Oyuncular Kim kimdir

Can Yaman Videosu İzle

 

1 YORUM

Comments are closed.