Dolunay Dizisi Alya Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 15 Ağustos 2017 : 23:43
1

Star Tv’nin sevilen dizisi Dolunay’da ilginç karakterler yer alıyor. Kimi karakter oyunculuğu ile dikkat çekerken kimisi de hem oyunculuğu hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İşte o karakterlerden birisi. ALYA. Dolunay Dizisi Alya kim? Sevgilisi, oynadığı diziler ve fazlası haberimizde.

Dolunay dizisi Alya karakteri, güzel ve başarılı olmak için uğraşan bir şarkıcıdır. Aynı zamanda Deniz’in ayrılmaya çalıştığı eski sevgilisi olan Alya, Deniz’i aşırı bir şekilde sevmektedir. O kadar sevmektedir ki, Deniz’in değişken tavırlarından dolayı dengesi bozulmaktadır. Depresif ve ne yapacağı belli olmaz tavırlara sahiptir.

Peki Dolunay dizisinde Alya karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Alya karakterini canlandıran oyuncumuzun ismi Türkü Turan’dır.

Asıl mesleği Sosyologtur. Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. 2007 yılında Annem isimli ile sektöre giriş yapmıştır. 2009 yılında Kosmos isimli filmde oynamıştır.

2010 yılında Çakıl Taşları isimli dizide oynayan Türkü, Gönül Ferman Dinlemiyor isimli dizide de Hayat karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda League of Legends isimli oyuna da seslendirme de yapmıştır.

Türkü Turan – Sadece Şarkısı Dinle

Comments are closed.