Dolunay Asuman (İlayda Akdoğan) Kimdir? Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 23:51
1

Star Tv’nin 2017’nin yaz sezonu için düşündüğü projesi Dolunay dizisi ekranlarda seyircisi ile buluştu. Dizinin oyuncu kadrosundaki isimler de en az dizi kadar ilgi çekti. Dizide Asuman karakterini canlandıran oyuncu merak edilen simalardan. Dolunay dizisi Asuman (İlayda Akdoğan) Kimdir?

No Dokuz yapım şirketinin yapımcılığında ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak yer alıyor. Senarist koltuğunda ise Kule Dibi Senaryo Ekibi, Ayşen Günsu Teker ve Fikret Bekler yer almaktadır.

Dizide Asuman karakterini canlandıran oyuncu İlayda Akdoğan’dır. İlayda 1998 İstanbul doğumludur. 170 cm boyunda olan genç oyuncu kameralar karşısına ilk 2004 yılında geçmiştir.

2004 yılında oynadığı En İyi Arkadaşım isimli dizi ile sektöre adımını atmıştır. Annesinin İlayda’nın küçüklük resimlerini bir oyunculuk ajansına göndermesi ile başlayan maraton 2017 yılına kadar devam etmiştir.

Genç ve Güzel oyuncunun Oğuzhan Evşen ile aşk yaşadığı gelen bilgiler arasında.2006 yılından beri sevgili olan ikilinin sosyal medyadan paylaştıkları resimler ile ciddi bir ilişki içerisinde oldukları anlaşılmakta. Çiftimize mutluluklar dileriz.

 


Dolunay Dizisinin Çekildiği Ev Nerede? Ferit’in Evi Nerede?


2004 yılında Hamdi Alkan’ın yapımcılığında ekranlara gelen En İyi Arkadaşım isimli dizide oynayan güzel oyuncu daha sonra Bez Bebek, Sevgili Dünürüm, Oyunbozan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol almıştır.


Dolunay Dizi Şarkısı-Büyüdüm de Getirdim Sevgimi Al Diye


Şuanda 2017 yaz dizilerinden, sevilen yapımlar arasına giren ve başrolünü Can Yaman, Özge Gürel gibi isimlerin üstlendiği Dolunay’da rol almaktadır. Dizide Özge Gürel’in hayat verdiği Nazlı rolünün kız kardeşi olan asi ve yaramaz Asuman’ı canlandırmaktadır.


Dolunay Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?



Dolunay Dizisi Oyuncu Kadrosu.Dolunay Tüm Oyuncular Kim kimdir


Dolunay Dizisi İlayda Akdoğan Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=oW761w6QvGw

1 YORUM

  1. merhaba sizi ilk gördüğümden beri çok ama çok seviyorum,ve fanatik hayranlarınızdanım saygılarımla

Comments are closed.