Doktor Geldi Sunucusu Kimdir? Kariyeri-Uzmanlık Alanı-İletişim Bilgileri


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 02:46
0

TRT1’in yeni sabah programı Doktor Geldi 11 Eylül’den itibaren hafta içi her gün TRT1 ekranlarında olacak. Küçüklü büyüklü, önemli önemsiz bir çok hastalığa dair tedavi yöntemlerini ve şifa içeren ilaçları izleyicilerle buluşturacak.

Kadın, erkek, çocuk, yaşlı 7 den 70’e her kesim için şifa dağıtacak olan program Doktor Geldi Trt 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki programı suan doktor kim? Uzmanlık alanı ne? İletişim bilgileri neler? Özel muayenehanesi var mı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

 

Trt 1 ekranlarında Doktor Geldi programını sunan doktor Doç.Dr. Halit Yerebakan’dır. Doktor Yerebakan Kalp ve Damar Cerrahisi dalında çalışmaktadır. Diğer bir deyişle Kalp Cerrahıdır.

1982 İstanbul doğumludur. Erenköy’de ilk 3 yıl eğitim aldıktan sonra ABD’ye gitti. Burada ilk ve orta eğitimini tamamladı. Daha sonra Türkiye’ye gelen doktor Yerebakan, liseyi bitirdikten sonra İstanbul Bilim Üniversitesinde tıp eğitimini bitirdi. Erzincan’da zorunlu hizmete atandıktan sonra tıpta uzmanlık sınavını kazanarak Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kalp ve Damar Cerrahisi anabilim dalında ihtisas eğitimine başladı.

2001-2003 yıllarında Şişli Florence Nightingale, New York Presbyterian hastanesi, Avrupa’da önemli bir minimal invaziv kalp cerrahisi kliniği olan OLV Ziekenhuis Aalst, Dubai Wellcare Hospital, Frankfurt Goethe Üniversitesi, Cenevre Üniversitesi kalp ve damar cerrahisi kliniği, New York Presbyterian hastanesi gibi hastane ve kliniklerde görev yapmıştır.

Alanında uzman bir çok profesör ile çalışan Dr. Yerebakan, şuanda hem başhekim yardımcısı hem de kalp ve damar cerrahisi doçenti olarak Yeditepe Üniversitesi’nde çalışmaktadır. Aynı zamanda Trt 1 ekranlarında “Doktor Geldi” ismi ile bir sağlık programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Peki Doç. Dr. Halit Yerebakan’a nasıl ulaşılabilirsiniz. İletişim adresi nedir. Dr Halit Yerebakan’ın kendisi ismi ile bir isnternet sitesi vardır. Yine aynı şekilde sosyal medyayı da aktif olarak kullanan doktor Yerebakan Twitter ve Facebook’ta da kendi ismi ile sosyal medya sayfaları bulunmaktadır. Bunların haricinde kendisine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz.

Doç. Dr. Halit Yerebakan

Kalp ve Damar Cerrahisi

Görüş, öneri ve sorularınızı yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Bizi takipte kalın.